Административният секретар на ГЕРБ-Пловдив област Павел Гуджеров участва в консултациите за избор на председател и членове на РИК-17

На консултациите, насрочените от областния управител за председател и членове на РИК-17 Павел Гуджеров от квотата на Коалиция ГЕРБ – СДС предложи Дарина Тодорова. Тя е адвокат с 12-годишен опит и предходен 10-годишен стаж в държавната администрация. Била е председател на РИК 17 от 2011 г., с две изключения, в които е била заместник-председател.

Бойко Борисов в Провадия : Преизбирането на Радев ни тласка към по-тежка зима от Виденовата

Младежи от общините във Врачанска област проведоха областно събрание, на което номинираха ново ръководството на младежката структура. На събранието присъстваха инж. Петя Аврамова, областен координатор на ГЕРБ-Враца, Калин Каменов, кмет на Община Враца и общински ръководител на ГЕРБ-Враца, Владимир Христов, председател на Общински съвет – Враца, Николай Николов, Диян Иванов и Николай Алгафари – членове на НИС на МГЕРБ. В специално видео обръщение евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков поздрави младежите.

Младежите от ГЕРБ в област Пловдив избират ново ръководство

„МГЕРБ е една от най-големите, силни и разпознаваеми младежки организации както в България, така и в Европа. Тя е част от най-успешната политическа партия в страната, извела държавата от няколко кризи. Сред нас има хора с огромен потенциал, образование, самочувствие, воля и възможности, за да бъдат част от управлението. За това не се отказваме, въпреки многократните опити да ни изчегъртат, продължаваме напред,  успяваме и отново сме първа политическа сила и хората ни гласуват огромно доверие.

Каназирева: В момента няма политическа воля и смелост, за да се реши казусът в Белащица в полза на хората

„Хаосът в държавата няма как да не рефлектира върху регионите и решаването на проблемите на местното население . Казусът с кариерите над Белащица е поредното доказателство“. Това заяви депутатът от ГЕРБ-СДС Дани Каназирева, която по покана на ИК“ Стоп на кариерите на Белащица“ присъства на поредния протест на селата от Родопската яка …

ГЕРБ-Пловдив област чества 136-тата годишнина от Съединението

Честването на Съединението в Пловдив област започна по традиция още на 5 -ти септември в Съединение. Там в храма „Свети Атанасий” бе отслужена панихида. Празникът уважи народният представител Димитър Янев, обшинският ръководител на ГЕРБ-Съединение Катя Алова, кметът на общината Атанас Балкански.

Честит 6-ти септември, честито Съединение!

Уважаеми жители на област Пловдив,

членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ,

Поздравявам Ви със 136- тата годишнина от Съединението на Княжество България с Източна Румелия !

Шести септември е една от най-светлите дати в българска история, едно от най-дръзките и най-достойни събития в развитието на българската държава. Честването на тази паметна дата е повод да изразим чувството си на гордост, преклонение и дълбока признателност пред всички, дали живота си Съединението да се случи.