ПП ГЕРБ – Пловдив област отбеляза 143 години от Освобождението на България

На трети март, когато отбелязваме 143 години от Освобождението на България представители на ГЕРБ – Пловдив област отдадоха почит на героите, загинали за свободата, в различни общини от област Пловдив.

Борисов: Лесно е да коментираш свободата, но трябва и да се свърши доста работа

„Лесно е да коментираш свободата, но трябва и да се свърши доста работа“. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов, който огледа напредъка на строителството на АМ „Хемус“ в трасето между Боаза и пътя Плевен – Ловеч.

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

Уважаеми жители на област Пловдив,
Уважаеми членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ,

За мен е гордост от името на ПП ГЕРБ Пловдив област и лично от свое име да поздравя Вас и вашите семейства по случай Националния празник на Република България – 3 март.

3 март 1878 година е датата на една историческа победа в българската история.

Трети март е ден, когато се ражда българската свобода!

Борисов: През септември пускаме движението в двете посоки на тунел „Железница“ на АМ „Струма“

През септември ще бъде пуснато движението в двете посоки в новия тунел „Железница“ на АМ „Струма“ и в целия участък от Благоевград до Симитли, обяви министър-председателят Бойко Борисов. Премиерът лично се увери в напредъка на строителните работи по най-дългия пътен тунел, изграждан досега у нас. Борисов изтъкна, че мащабният проект е от изключително значение за свързаността в целия регион по оста Юг-Север.

Георги Мараджиев: „Заедно и обединени към поредна победа“

Областният координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев регистрира днес – първи март, листата с кандидатите за народни представители за 17-МИР Пловдив област. С него бяха и водачът Дани Каназирев, както и част от кандидатите сред които и представителя на коалиционния партьор -СДС – Йордан Кръстанов и депутатите от 44-тото НС Данка Люртова и Младен Шишков.

ГЕРБ утвърди водачите на депутатските си листи

Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди имената на водачите на листите с кандидати за народни представители. Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов ще води две листи – тези в 25 МИР – София град и 16 МИР – Пловдив град. Пълните листи на ГЕРБ с кандидатите за народни представители ще бъдат регистрирани утре, 1 март, в РИК в цялата страна.

Борисов: Българските граждани могат да се гордеят с манастирите в страната, чието възстановяване и обновяване не спира

„Българските граждани могат да се гордеят с манастирите в страната, чието възстановяване и обновяване не спира“, заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на посещението му в храмовете в област Перник, чието изграждане и реставрация са подпомогнати от държавата.