Дани Каназирева и Николай Нанков: Проблемът в Брестовица става заложник на политически игри

“Общественият интерес в Брестовица е застрашен, а решението на проблема с водата в селото е политически акт. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив и бивш областен управител Дани Каназирева на съвместна пресконференция с бившия зам. министър на МРРБ Николай Нанков и кмета на селото Любен Радев. Тя подчерта, че познава в детайли казуса и като областен управител е направила всичко възможно да се изготви експертиза и установи източника на замърсяването на водата в Брестовица с манган, както и да се намери бързо решение на проблема.

Дани Каназирева: Ще бъде ли защитен интересът на Белащица? На ход е служебният министър на енергетиката!

„Очаквам управляващите в момента да проявят воля, да защитят обществения интерес и да не допуснат дейността на кариерата на „Европейски пътища“ АД над Белащица да бъде възобновена“. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Дани Каназирева по повод решението на ВАС, с което се отменя актът за спирането на кариерите. Като областен управител Каназирева застана зад протестиращите жители на селата от Родопската яка и дейността на двете кариери бе прекратена.

Георги Мараджиев: „Вярвам в победата, ГЕРБ е единствената алтернатива за стабилно управление“

„Ще се справим и този път с предизвикателството избори. Нямаме загуба в област Пловдив, ще успеем да извоюваме победата и този път с общи усилия. Защото партия ГЕРБ е единствената алтернатива на стабилно управление и сигурност в държавата.“ С тези думи областният координатор Георги Мараджиев се обърна към общинските ръководители и кметовете на ГЕРБ в област Пловдив по време на организационно събрание.

ГЕРБ показа горското седалище на бивша фирма на Румен Спецов

Кандидатите за депутати от София Тома Биков и Александър Иванов посетиха днес адреса на фирма „Гранекс Трейдър“ ООД в с. Ялботина (община Драгоман). Въпросната фирма е била собственост на сегашния шеф НАП Румен Спецов до 2016 г., когато той я продава на малоимотното лице Данаил Николов. Както Иванов и Биков установиха на място, имотът е необитаем, сградата е полуразрушена, дворът – труднопроходим, а за собственика никой не е чувал.

Бойко Борисов: Последните четири години, докато управлявахме ние, България беше фаворитът на Балканите

Последните четири години, докато управлявахме ние, България беше фаворитът на Балканите. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов пред младежи от партията, които бяха дошли да го поздравят за рождения му ден. Борисов съобщи, че Зоран Заев му се е обадил вчера, защото сега управляващите се опитват да излъжат много хора. „Аз знам, че нашите партньори не са наивни, но те вървят уверено да ги излъжат.

Областният координатор Георги Мараджиев и водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Дани Каназирева се срещнаха с кметове на ГЕРБ от община Родопи

„Хората в община „Родопи“, както и в цялата област Пловдив имат моята пълна подкрепа. Вие добре знаете, че като областен управител не оставих нито един повдигнат проблем без разрешение“. С тези думи се обърна към кметовете от община „Родопи“ водачът на листата на ГЕРБ-СДС Дани Каназирева. Тя припомни, че бе спряна дейността на кариерите над Белащица и хората си отдъхнаха след години на протести.

Областният координатор Георги Мараджиев проведе среща с общинските ръководители на ГЕРБ в област Пловдив

Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев и общинските ръководители обсъдиха организацията на предстоящата предизборна кампания и възможностите да бъдат привлечени да гласуват и хора, които не са членове на ГЕРБ, но оценяват и харесват направеното по време на правителството на Бойко Борисов.