ГЕРБ Сопот

Мариана Кацарова

Общински ръководител

  • гр. Сопот, бул. Иван Вазов 32 А
  • телефон: 03134 9509, +359 88 2368169
  • e-mail: plovdiv_oblast@gerb.bg