Кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС в Брезово: „Задава се криза, а без силна централна власт регионите отново ще започнат да изостават“

„Задава се криза. С непредвидими мащаби. Всички очаквахме последствията от Ковид да бъдат не само здравни, но и икономически, въпреки че се надявахме да се размине. За съжаление постковид ефекта започна да се усеща. През последния месец наблюдаваме рязък скок в цените на някои строителни материали и част от хранителните продукти. И ако тази криза не бъде управлявана и овладяна професионално, правилно и с мисъл, може да стане изключително тежко. С тези думи на Младен Шишков започна срещата на кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС за област Пловдив с жители на община Брезово. По думите на Шишков ГЕРБ успешно доказа, че може да управлява кризи. И то успешно. „Вярвам, че и този път хората ще ни се доверят. Защото искат сигурност, защото искат стабилност, защото искат модерна европейска България!“, коментира още той.

На срещата присъстваха още кандидатите за народни представители Йордан Кръстанов от СДС и Петър Славков от община Марица. Да ги подкрепят дойдоха и кметовете на общините Раковски Павел Гуджеров и на Брезово Христо Енков, които споделиха, че без силна централна власт, развиваща принципите на европейското развитие, регионите отново ще започнат да изостават. Така както беше до 2009 година. Така, както бяха спрени европейските фондове през 2013-2014 година. В тази връзка Йордан Кръстанов припомни, че най-мрачните времена в историята на България, са времената, когато са управлявали комунистите и техните наследници. Припомни за кризата през 1990 година, и за фалита на държавата през 1997 година, за занулените пенсии и 5 доларовите заплати. За безкрайните опашки за хляб и основни продукти. В заключение Шишков подчерта, че ако отново бъде народен представител ще работи за силни и развити региони, и чиста околна среда, за опростяване на строителните правила и норми и повишаване качеството и контрола в строителството.“Ще работя за хората и местните власти, които потърсят съдействие от мен.За целта на 11-ти юли трябва да гласуваме с №5 за коалиция ГЕРБ-СДС“.