Кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ – СДС за Пловдив област се срещнаха с кметове на села в Карловско

Kметове на села в Карловско се срещнаха с кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ – СДС – Николай Стаматов, Владимир Пильов, Теодора Вълканска, Кристина Атанасова и представителя на СДС в листата Йордан Кръстанов. Своеобразни домакини бяха кандидатът от община Карлово Данка Люртова и кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов.

На срещата присъства и областният координатор Георги Мараджиев. „Много се направи през този мандат в селата, но много обаче предстои и за това очакваме вашата подкрепа“. С тези думи се обърнаха към кандидатите кметовете на селата. Те благодариха за съдействието за решаване на неотложните проблеми на кмета Кабаиванов и на Данка Люртова, която беше народен представител в 44-то Народно събрание и заявиха своята подкрепа за правителството на ГЕРБ. Подчертаха, че има още много проекти за реализиране, които ще чакат финансиране и изразиха надежда, че това ще се случи при следващ мандат на правителство на политическата партия. „Искаме в парламента да влязат хора, подготвени и готови да защитават интересите на региона си, които знаят как да отстояват  нашите нужди“, бяха категорични кметовете. Те заявиха, че са готови и мобилизирани за изборите и ще дадат всичко от себе си за победа с номер 28. От своя страна представителите на ГЕРБ обещаха подкрепа за малките кметове и повече пари за малките населени места, за да продължи видимото им преобразяване.