Кандидати за народни представители от листата на коалиция ГЕРБ-СДС се срещнаха с жители на Стамболийски

Кандидатите за народни представители Владимир Пильов, Теодора Вълканска, представителят на СДС Йордан Кръстанов, Даниела Кузманова, Запрян Янков, Кристина Атанасова и областният координатор Георги Мараджиев се срещнаха с жители на Стамболийски.

„Пред вас са млади и образовани хора, реализирани в професията си. Всеки от тях е на висока позиция и знае как се носи отговорност. Владимир Пильов е областен ръководител на МГЕРБ и председател на групата на ГЕРБ в Общинския съвет, инженер, Теодора Вълканска е мой заместник –кмет, юрист по образование. Йордан Кръстанов е предприемач, председател на Българската асоциация на оранжерийните производители – секторът, който храни от десетилетия българите.

Даниела Кузманова и Кристина Атанасова за доказали се икономисти, а Запрян Янков вече има един мандат като народен представител в 44-то Народно събрание. Аз се доверих на тези хора, доверете им се и вие!”, призова жителите Георги Мараджиев, който е кмет на община Стамболийски. Двамата представители на Стамболийски Владимир Пильов и Теодора Вълканска припомниха на хората на площада факта, че общината е пример как добре усвоените средства от правителството правят едно населено място притегателно за бизнес и живот. „Имаме санирани блокове по национална програма, напълно ремонтирана поликлиника със средства от държавата. От началото на първия ми мандат правителството ни отпусна над 6 милиона лева за инфраструктура, ремонти и строителни дейности, 2,3 милиона са средствата, които получихме съвсем скоро за ремонт на централния площад,   читалището и лятното кино в града. По същия начин и в селата се обновяват паркове, изграждаме детски площадки, асфалтираме улици.

Всичко това се случи благодарение на правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов“, коментира Георги Мараджиев и призова хората да излязат и да гласуват на 4-ти април с номер 28-ми в бюлетината.