Областният координатор Георги Мараджиев проведе среща с областния ръководител на ЖГЕРБ – Пловдив област Евелина Апостолова

Областният координатор на ГЕРБ – Пловдив област Георги Мараджиев проведе среща с областния ръководител на ЖГЕРБ Евелина Апостолова. Те обсъдиха актуалната политическа обстановка, както и работата на общинските и държавни институции в условията на пандемия, тъй като Мараджиев е и кмет на Стамболийски, а Апостолова – заместник – областен управител на област Пловдив. 

По думите на Евелина Апостолова правителството на Бойко Борисов е направило толкова много през последните 10 години, колкото не е правило нито едно друго управление до сега. Няма място за сравнение нито в сферата на инфраструктурата, нито в образованието, нито в социалната сфера. „Общините видимо се преобразиха, бе категоричен и Мараджиев, с парите от правителството те се възраждат за нов живот, бе категоричен той.

В хода на разговора двамата поговориха и за предстоящите парламентарни избори, както и за готовността на дамите в ГЕРБ да се включат активно в кампанията за нормалното протичане на изборите в условията на пандемична обстановка.