Областният координатор Георги Мараджиев в Съединение: Предстоят ни важни избори, затова ни трябват силни и мобилизирани структури

Областният координатор Георги Мараджиев се срещна с членове на структурата на ГЕРБ в Съединение. На срещата присъства и кметът на общината Атанас Балкански, както и общинският ръководител Петя Червенакова. „Важни и трудни избори ни предстоят догодина и затова ни трябват силни и мобилизирани структури. Да отчетем грешките, да си вземем поуките и да продължаваме напред. Така се обърна към членовете на общинската организация на ГЕРБ – Съединение областният координатор Георги Мараджиев. Той заяви, че въпреки победата на местните избори трябва да се започне работа за предстоящите парламентарни още от сега, а не да се чака последния момент.

Във връзка с компроматите срещу премиера Мараджиев коментира, че който води подобна битка, сам загива в нея. Той призова хората да не се доверяват на фалшиви публикации и снимки, а да гледат направеното, това което се случва в страната и по общините и сами да си направят изводите.

За пореден път областният координатор подчерта, че е време да се даде път на младите, които имат идеи и желание да се развиват, за да се обновят организациите и да получат нова сила.