Ген. Константин Попов: Някой се опитва да замени политиката на идеите с политика на чаршафите. Неуспешно!

„Някой иска да подмени политиката на идеите с политика на чаршафите. И всичко това, когато държавата върви напред, икономиката е във възход и имаме финансова стабилност. Когато премиерът Борисов е уважаван и международно признат лидер. Убеден съм, че всичко това, фалшивите новини, скалъпените записи няма да ни накарат да живеем в страх“.

С тези думи се обърна към членовете на ГЕРБ – Садово ген. Константин Попов по време на общо събрание. И допълни, „че има с какво да се гордеем и аргументи да се чувстваме силни като партия“. Областният координатор Георги Мараджиев също подкрепи тези думи като допълни, че обидите, манипулациите, лъжливите компромати няма да доведат до желаната цел – падане на правителството и предсрочни избори. Той уточни, че правителството на Бойко Борисов свърши толкова много през своя мандат, че няма как хората да повярват на лъжливите внушения. Мараджиев подчерта, че е горд, че е кмет на ГЕРБ, който е променил облика на община Стамболийски, направил я е приветлива и красива, с помощта и подкрепата на правителството на ГЕРБ.

По време на събранието думата взе и общинският ръководител на ГЕРБ – Садово Георги Буков, който направи анализ на състоянието на структурата и резултатите от местните избори. По думите му въпреки загубата в организацията няма отчаяние, а желание за консолидиране и победа. „Това е може да бъде постигнато обаче само с обединена структура, за която са необходими нова енергия, екипност и добра комуникация“, коментира областният координатор Георги Мараджиев. Той бе категоричен, че ако организацията не е в кондиция, той ще направи промени, с които да помогне за една по-сплотена и силна структура, която ще се бори за победа на предстоящите избори догодина.