ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

Уважаеми жители на област Пловдив,
Уважаеми членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ,
Уважаеми приятели,

На днешния ден честваме Националния празник на Република България! На днешния ден отбелязваме една свещена дата за всички българи, защото на 3-ти март преди 142 години, България се връща на картата на Европа!

България връща свободата си, а българският народ възкръсва за нов живот! Да, това е нашият народ – малък, но горд народ, който е живял в робство, но никога не е бил роб! Да, това е българинът, който извоюва правото си да бъде свободен, защото е силен, защото духът му е несломим, защото са големи мечтите му и смело е сърцето му!

Българинът винаги е носил в себе си самочувствието на независим и свободен човек. Затова не са били напразни жертвите по време на Априлското въстание и Руско-турската освободителна война. Героите са дали живота си за нещо свято – ЗА РОДИНАТА, ЗА БЪЛГАРИЯ!

Днес честваме нашата СВОБОДА, която предците ни са извоювали с цената на живота си, затова наш дълг е да я пазим. Само по този начин и ние ще станем част от историята, написана от Ботев и Левски и хилядите други знайни и незнайни герои, които почитаме на днешния Ден на свободата! Ден на България!

Нека следваме заветите на нашите велики предшественици! Нека живеем достойно и смело като тях, защото и днешният българин е силен и горд човек! Нека да бъдем верни наследници на героите! Нека бъдем истински българи!

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

Георги Мараджиев
Областен координатор
ГЕРБ – Пловдив област