Дамите от ЖГЕРБ – Пловдив област отчетоха изминалата година

Дамската структура на ГЕРБ в Пловдив област се събра, за да отчете свършеното през годината и да набележи предстоящи инициативи. Над 40 жени от всички общински структури отделиха от времето си да вземат участие в срещата.

Областният ръководител на ЖГЕРБ Евелина Апостолова благодари на дамите за отделеното време, сили и енергия при реализиране на мероприятията в общините в областта, както и за активното участие на жените в организацията и в провеждането на изборите за европейски парламент, както и за местните избори.

„Благодаря Ви за всички инициативи, в които се включихте активно и по които сме работили заедно в годината, както и за огромната подкрепа и работата по време на предизборните кампании. С чисто женската си интуиция и сила вие движите тази организация напред“, подчерта в обръщението си към дамите Евелина Апостолова. По време на срещата жените споделиха своите трудности и притеснения при реализиране на набелязаната програма, както и при срещите с хората. Бяха обсъдени и предстоящи инициативи през 2020.