Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Перущица Мария Вълканова: Заедно можем да превърнем Перущица в модерен европейски град

В препълнената зала на читалището в Брезово повече от 350 жители на общината приветстваха кандидата на ГЕРБ за кмет Христо Енков и екипа му. В негова подкрепа на събитието присъстваха също народният представител от ГЕРБ – Пловдив област Младен Шишков, кандидатът за кмет на Раковски – втори мандат – Павел Гуджеров, зам.областният управител и областен ръководител на ЖГЕРБ Евелина Апостолова, приятели, симпатизанти, съмишленици.

Пред жителите на общината Христо Енков представи основните приоритети в управленската си програма в сферата на образованието, инфраструктурата, медицинското обслужване, социалната сфера, културата и историческото наследство, както и най-важните теми в прилежащите населени места – водоснабдяването и устройството на територията, както и изграждането на редовен автобусен транспорт. От своя страна всеки от листата на ГЕРБ за кандидат-съветници уточни пред аудиторията своите ангажименти, в случай, че бъде избран да представлява обществеността на Брезово. “Ние от Раковски си спомняме как Брезово вървеше пред нас в своето развитие, и се стремяхме да го достигнем, а сега ние изпреварихме вашата общината. Раковски е пример за икономически и културен подем в областта и това може да се случи и тук, ако заложите на правилните хора. Вярвам, че Христо Енков с управленския си опит, дисциплина и ерудиция, съвместно с неговия екип могат да случат промяната и да превърнат общината в развита и с европейски облик“, бе категоричен народният представител Младен Шишков. Евелина Апостолова също призова гражданите да гласуват за ново управление и промяна в икономическия облик на Брезово. “Време е“, подкани тя присъстващите „Да заложите на новото и успешното управление, да гласувате доверие на хора, които знаят как да успяват. Апостолова подчерта, че екипът на Христо Енков е силен отбор професионалисти, които могат да се борят за европейско финансиране на стратегически инфраструктурни инициативи и за развитие на туризма и културната програма в общината.

В края представянето Трио Сопрано изпълниха великолепните химни на България и на Европейският Съюз, при което присъстващите се изправиха на крака. Техните изящни гласове продължиха в красив концерт на руски и български песни, а залата не стихваше от бурните аплодисменти. Валди Тотевсъщо изпълни незабравими хитове от своя и на Щурците репертоар и буквално взриви залата от ръкопляскания.