Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Перущица Мария Вълканова: Заедно можем да превърнем Перущица в модерен европейски град

Десетки жители на Перущица се събраха в Младежкия дом, за да се срещнат с кандидатите на ГЕРБ за кмет и общински съветници и да чуят акцентите от програмата за управление на Мария Вълканова. В нейна подкрепа на срещата присъстваха също и народните представители ген. Константин Попов и Запрян Янков. Те изразиха подкрепата си за Мария Вълканова и листата на ГЕРБ за общински съветници, като обещаха да помагат при всяка възможност.

„Перущица има нужда от промяна, за да се преобрази града както други общини в Пловдив област с кметове от ГЕРБ. Мария и нейният екип имат волята и силите да реализират много проекти, които ще направят града желано място както за живот, така и за туризъм. Само им трябва доверието и подкрепата на перущенци, които трябва да излязат и да гласуват на 27-ми октомври с номер 43 в бюлетината, коментира ген. Попов.

„Знам, че Мария е образована, компетентна и с много натрупан опит – както административен, така и в сферата на европейските фондове. Затова съм сигурен, че тя може да извърши промяната, към която много градове и села се стремят. Перущица може да бъде привлекателно място не само за възрастните, но и за младите хора, където добре да се развиват малкия и среден бизнес, благодарение на средства от Европейския съюз, коментира и Запрян Янков. той заяви своята подкрепа на Вълканова и обеща като народен представител да помага за реализирането на управленската й програма.

Пред жителите на Перущица Мария Вълканова обясни, че решението й да се кандидатира за кмет не е самоцел, а изключително обмислено и отговорно. По думите й то е продиктувано от неудовлетвореността й като гражданин от начина, по който се управлява и развива градът през последните години. Вълканова изрази увереност, че ако бъде избрана за кмет може да допринесе Перущица да бъде различна – по-чиста, по-красива, по-уютна! С повече млади хора и повече спокойни и доволни граждани. С развити туризъм и земеделие. С ремонтирани и поддържани пътища, паркове и детски площадки. С повече възможности за спорт и услуги, както за младите, така и за по-възрастните хора! Тя сподели, че обичам родното си място и я боли за състоянието, в което е в момента, затова до нея застават истински заинтересовани от проблемите на перущенци хора, които искат да работят за превръщането на Перущица в модерен европейски град.