Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Куклен Мария Белчева и кандидатите за общински съветници дариха градски часовник на читалището

Кандидатът за кмет на Куклен Мария Белчева и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ – Куклен дариха градски часовник на читалището в града. Той ще бъде поставен на кулата на сградата на НЧ „Н. Вапцаров – 1909“. В продължение на дълги години часовниковата кула на Читалището е зеела празна, след като преди години старият градски часовник е свален. С дарението кандидат-кметът втори мандат Мария Белчева и кандидатите за общинските съветници имат за цел да запълнят тази празнота и да придадат красив облик на кулата, символ на Куклен. Часовникът е специално изработен за мястото, на което ще бъде поставено, а след залез слънце, циферблатът му ще свети, за да оказва часът денем и нощем.  На церемонията по даряването присъства и народният представител от ГЕРБ и председател на Комисията по отбрана ген.Константин Попов.

„Знам, че Мария Белчева и нейният екип са дейни, амбициозни и компетентни хора, които знаят как да превърнат община Куклен в привлекателно място за живот. Това дарение го показва, както и всичко, което успяха да свършат през изминалите 4 години. С помощта на правителството на Бойко Борисов бяха отпуснати над 1 милион лева за инфраструктурни обекти. 350 000 лв. от тях бяха за реконструкция и ремонт на улици в индустриалната зона, която е част от Тракия икономическа зона. Останалите близо 650 000 лв . бяха предвидени за други шест улици в град Куклен. Беше отпуснато и допълнително финансиране по програмата на МОН за ИКТ технологии в образованието, като сред одобрените бе и детска градина „Приятели” в Куклен. Това са само част от нещата, които успя да свърши Мария Белчева и нейния екип. Убеден съм, че добрите неща за Куклен предстоят, но ни трябва вашето доверие и подкрепа. За това изберете ГЕРБ и номер 43 в бюлетината, за да бъде довършено започнатото“, призова присъстващите на церемонията жители на Куклен ген. Попов.

Специални гости на събитието бяха „космическият глас „, народната певица Валя Балканска и гайдарят Петър Янев, които поздравиха присъстващите с вълнуващи родопски песни.