Кандидатът на ГЕРБ за втори кметски мандат в Съединение Атанас Балкански: “Горд съм, че успяхме да направим общината по-добро място за живеене“

Кандидатът на ГЕРБ за  втори кметски мандат в Съединение Атанас Балкански откри предизборната си кампания с отчет на свършеното през първия мандат в НЧ“ Съединение 1875“. По думите му,  въпреки че е работил без подкрепата на Общинския съвет е доволен от факта, че в  Съединение и селата е свършено много и общината е в добро финансово положение.

Сред нещата, с които Балкански се гордее, са реновираните сгради на  детските градини в общината и подмененото оборудване за децата. Освен това е завършен вторият етап от проекта за реконструкция на СУ“ Христо Ботев“- вертикалната планировка, която се вижда от всички жители, ремонтирани са две класни стаи и медицински кабинет в НУ „Любен Каравелов“, направени са много детски площадки, асфалтирани са улици, реализирани са проектите в социалната сфера: „Независим живот“, „Топъл обяд“ и патронажна грижа. Атанас Балкански сподели, че има много други започнати проекти и има силите и желанието да ги довърши в следващ мандат. Затова поиска доверието на жителите на Съединение отново и ги призова да гласуват с номер 43 на 27-ми октомври. 

Преди официалния страт на кампанията кандидатът за кмет и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ в Съединение получиха благословията на отец Наско в църквата „Свети Атанасий“, където беше отслужен молебен за здраве и благополучие.