Народният представител Запрян Янков и структурите на ГЕРБ в Карлово и Сопот честваха 182-та годишнина от рождението на Васил Левски в Карлово

Народният представител от ГЕРБ – Пловдив област Запрян Янков, общинските ръководители на ГЕРБ – Карлово Данка Люртова и на ГЕРБ – Сопот Елка Еленова, председателят на Общинския съвет – Карлово Теодор Шойлеков, областният ръководител на ЖГЕРБ – Пловдив област Евелина Апостолова, общински съветници от ГЕРБ в Карлово и Сопот, членове и симпатизанти, присъстваха на тържествения митинг- заря, посветен на 182-та годишнина от рождението на Апостола на свободата в Карлово.

Апостолът е роден в подбалканското градче в много бедно семейство. С времето Васил Левски става един от идеолозите на революцията за освобождението на България.

По традиция в родния му град бе кулминацията на тържествата за отбелязване на годишнината от рождението му. След официалната слова пред паметника на дякон Левски представителите на ГЕРБ и гостите на Карлово сведоха глави и отдадоха почит на Апостола. В знак на уважение те поднесоха венци и цветя.