Общинският ръководител на ГЕРБ – Съединение Петя Червенакова се срещна с възрастни хора от село Церетелево

Общинският ръководител на ГЕРБ в община Съединение Петя Червенакова и организационният секретар Катя Алова разговаряха с възрастни хора от село Церетелево.

Срещата беше в пенсионерския клуб, където обикновено хората се събират и обсъждат злободневни теми. В началото възрастните хора благодариха чрез Червенакова на кмета на общината Атанас Балкански за решаването на проблема с водата в населеното място. Безводието е било от години, имало е режим. От началото на годината хората са търсели ежедневно начини да се справят с битовите неудобства заради липсата на питейна вода. След многократните жалби и питания до ВиК се е оказало, че трябва да се поднови старият 50 годишен водопровод, който се поврежда твърде често. Кметът на общината се заема с проблема и търси начини да го реши със съдействието на ВиК. Парите са осигурени и водопреносната мрежа е подменена. Пенсионерите от Церетелево се похвалиха, че от известно време живеят спокойно без режим на водата.

Петя Червенакова от своя страна запозна възрастните хора с проектите, които предстои да бъдат реализирани в селото, обсъдени бяха и актуални теми, както и предстоящите местни избори. В края на срещата общинският ръководител на ГЕРБ-Съединение обеща отново да дойде и да поговори с пенсионерите за всичко, което ги вълнува.