Областният координатор Георги Мараджиев се срещна и с общинските клубни ръководители на ЖГЕРБ в общините в Пловдив област

Среща с дамите – общински клубни ръководители на ГЕРБ в област Пловдив проведе областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев. На нея присъства и областният ръководител на ЖГЕРБ Евелина Апостолова. По време на срещата присъстващите поговориха за решенията, взети на Националната среща на ГЕРБ в София, касаещи пряко работата на партийните структури, както и за предстоящата кампания за местни избори.

„Най-дейните, най-амбициозните, най-работещите, това са жените от ГЕРБ в област Пловдив. Радвам се, че имаме дишаща и развиваща се структура. Вярвам Ви и разчитам на Вас. Благодаря ви за свършеното по време на кампанията за Европейски парламент. Нека заедно продължим да развиваме партийната структура в област Пловдив и да привличаме нови съмишленици“. С тези думи се обърна към дамите Мараджиев. Той подчерта, че за никого не е тайна, че инициативите на ЖГЕРБ са онзи мотор, който кара хората да вярват на ГЕРБ. По думите му благотворителните кампании и социалните каузи са нещата, с които най-вече трябва да се гордеят дамите. Думите му бяха потвърдени от областния ръководител на ЖГЕРБ Евелина Апостолова, която направи кратък анализ на инициативите на женската организация на ГЕРБ. „ЖГЕРБ са доказали своята сила, своята мощ в обществото и влиянието, което има, за да променя общественото мнение, надявам се да продължим с този устрем и занапред“, коментира и Апостолова. Дамите от своя страна споделиха притесненията си от предстоящия местен вот, заради натрупаните негативи, но изразиха и своята увереност, че партия ГЕРБ отново ще е победител. „За всички ни е ясно, че предстои трудна кампания, с много неизвестни, но знам, че и този път ще се справим по най-добрия начин“, коментира областният координатор Георги Мараджиев.