Младен Шишков пред жители на Шишманци и Чалъкови: „ Правилният избор на 26-ма с номер 12 ще гарантира стабилността на България“

Кандидатът за ЕП Младен Шишков се срещна с жители на селата Шишманци и Чалъкови по покана на кметовете Александър Атанасов и Димитър Николов. Той бе придружен от кметът на Раковски Павел Гуджеров и председателя на Общинския съвет – Раковски Георги Лесов. Младен Шишков разясни на присъстващите защо предстоящите евроизбори са важни не само за България, а и за ЕС. Той подчерта, че колкото и далечна да изглежда Европа, тя е във всеки български дом, село, град, община. По думите му много от проблемите могат да намерят решения през членството ни в ЕС и изтъкна факта, че Европа помага на българския предприемач, освен това като членове на Съюза можем да възстановим западналите региони в България, през Европа можем да опитаме да задържим чрез по-добър живот младите българи в страната и тук да намерят своята реализация и да създадат семейство.

„Няма дом в България, където поне един член от семейството да не е чужбина, за да върнем хората по родните им места трябва да им гарантираме работа и добри доходи, а това ще стане само с висок икономически растеж и добра инфраструктура. Да постигнем това имаме нужда от парите от ЕС, защото средствата по общините стигат само за най-малките местни проекти“, коментира Младен Шишков. Той изтъкна, че евроизборите са важни, защото с парите от европейските програми реално се подобрява стандарта на живот на българите с инвестиции в инфраструктура, с подпомагане на малкия и среден бизнес, с привличането на чужди инвестиции, с модернизиране на образованието и здравеопазването, с опазване на околната среда. Младен Шишков бе категоричен, че правилният избор на 26-ти май ще гарантира стабилността, развитието и авторитета на страната ни в Европейския съюз. Той призова жителите на Шишманци и Чалъкови да гласуват активно за листата на ГЕРБ, която е с номер 12 в бюлетината, за да няма шанс БСП отново да управлява и да прати държавата отново в несигурност и разруха, както по времето на Орешарски.