Общинско събрание за номинации за кандидати за евродепутати проведе структурата на ГЕРБ-Стамболийски

Общинската структура на ГЕРБ – Стамболийски проведе събрание за номиниране на кандидати за народни представители в Европейския парламент. На него присъстваха областният координатор на ГЕРБ – Пловдив област и кмет на  община Стамболийски Георги Мараджиев, председателят на Общинския съвет и общински ръководител Стоян Богданов, както и областните ръководители на МГЕРБ Владимир Пильов и ЖГЕРБ Евелина Апостолова.

„Важни и много отговорни са изборите, които предстоят. Трябва да се подготвим добре и да вложим всички усилия , за да постигнем нашата обща цел – 2 600 гласа за ГЕРБ в община Стамболийски. Имаме добри позиции като партийна структура в общината и смятам, че това е постижима цел, защото вече сме я постигали по време на местните избори, каза общинският ръководител Стоян Богданов.

„От  всички нас зависи да мотивираме хората и те да отидат до урните. Всеки ден трябва да показваме свършеното, за да знаят всички, че благодарение на европейската солидарност и правителството на ГЕРБ общината е преобразена само за по-малко от 4 години, подчерта и председателят на групата общински съветници от ГЕРБ и областен ръководител на МГЕРБ Владимир Пильов.

Думите му подкрепи и Евелина Апостолова, която подчерта, че промените в общините, където управлява ГЕРБ са много, но хората свикват с хубавото и не го забелязват. За това е важно при срещите съветниците да напомнят на съгражданите си взетите от тях решения, с които облика на Стамболийски и селата се е променил и вече имат европейски вид.

„Евровотът е тест, тест за всички ни, каза по време на събранието  кметът на Стамблийски и областен коориднатор Георги Мараджиев. От него ще зависи бъдещето на България. Загубим ли, губим всичко постигнато до сега, всичко което успяхме да реализираме със средствата от еврофондовете и държавата. Започнатите проекти в инфраструктурата, облагородяването на парковите пространства, санирането, ще спрат. Убеден съм, че целта, която постави пред вас Стоян Богданов е постижима, но не трябва да губим време, защото няма от какво да се притесняваме. Ние в Стамболийски сме железен екип, добре смазана машина, която знае как се печелят избори, Вярвам, че ще спечелим и тези“, бе категоричен Мараджиев. 

След всички изказвания беше пристъпено към номиниране на кандидати за депутати в Европейския парламент.