Георги Мараджиев: „Задачата ни е спечелване на евроизборите“

Цел за спечелване на евроизборите постави на общинските ръководители областният координатор на ГЕРБ Пловдив област Георги Мараджиев по време на организационното събрание на структурата. На него присъстваха също народните представители ген.Константин Попов, Запрян Янков и Младен Шишков, областните ръководители на ЖГЕРБ Евелина Апостолова и на МГЕРБ Владимир Пильов, както и кметове на общините Родопи -Пламен Спасов, „Марица“ – Димитър Иванов, Съединение – Атанас Балкански, Брезово – Стоян Минчев, Раковски – Павел Гуджеров, който е и административен секретар на областната структура. 

„Нямаме време за губене, искам пълна мобилизация на структурите и много активна работа по места. На карта е заложено бъдещето на България и ГЕРБ трябва да спечели изборите за Европарламент, бе категоричен Мараджиев. По думите му предстои истинска битка, заради желанието на опозицията за власт. Затова призова всички представители на ГЕРБ да се противопоставят открито на лъжите и измамите, които фабрикуват от БСП, защото загубата на евроизборите ще бъде пагубна за държавата.

„ГЕРБ свърши много, правителството на Бойко Борисов прави всичко за да се подобри живота в страната и ние сме длъжни да се противопоставяме на лъжите на опозицията, която цели да омаловажи постигнатото, каза ген. Попов. Власт на всяка цена – това е целта на БСП  и затова ГЕРБ трябва да спечели с мнозинство тези избори. Активирайте си хората, работете  по места, нека всички знаят какво сме свършили и как се е променил живота в страната към добро, призова  присъстващите ген.Попов.

„Готови сме за изборите, структурите ни работят добре, ежедневно оборваме лъжи, но знаем, че само сигурната победа ще ни даде шанс да продължим започнатото, коментираха на събранието кметовете на общините „Родопи“ и „Марица“. Те бяха категорични, че изборите няма да бъдат леки, но хората по места имат амбицията и хъса ГЕРБ да спечели убедително.