Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област и кмет на Стамболийски Георги Мараджиев прибави още една награда към колекцията от призове

Днес той бе удостоен с приза „Лидер на промяната“. След наградите „Кмет на годината“, „Най-бързо развиваща се община“, „Иновации в политиката“, „Кмет на нашите сърца“, той прибавя към колекцията и това отличие. Това е приз от наградите „Добротворец на годината“, учредени в памет на една от най-големите български учителки и благодетелки Рада Киркович. Призът ми бе връчен от Консултантско бюро „Напредък7“ в партньорство с ЦСРИ „Рада Киркович“- гр. Пловдив, чиято дейност е свързана с децата в неравностойно положение. Церемонията „Добротворец на годината 2018“ се състоя в изключително красивия салон на Артцентър „Филипополис“ в Стария Пловдив. На същата церемония с награда бе удостоена и областния ръководител на ЖГЕРБ и зам.областен управител Евелина Апостолова. Тя получи отличието „Лидер с кауза“.

„Наградата, която получих – „Лидер на промяната“, ме прави изключително горд като кмет на Община Стамболийски, защото от първия ден на мандата си се стремя точно към това – промяна на живота в нашата общината към по-добро. Да си лидер е трудно, но да си лидер на промяната е още по-трудно, защото отговорността, която носиш е двойно по-голяма и резултатът от твоите действия означава ново начало, с което ще оставиш своята следа в обществения живот“, каза по време на церемонията Георги Мараджиев.