Ева Майдел в Карлово: Еврото не само ще е ракетно гориво за икономиката ни, но и ще ни постави политически в ядрото на Европа

„Категорично ползите от влизането ни в Еврозоната надвишават потенциални негативи. Затова то трябва да е следващата ни национална цел, каза на срещата Ева Майдел.

На беседата дойдоха над 100 членове и симпатизанти на ГЕРБ, сред които и областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев, областният клубен ръководител на Предприемачи ГЕРБ Никола Христозов, областният ръководител на ЖГЕРБ Евелина Апостолова, народните представители от ГЕРБ – Пловдив област Запрян Янков и Младен Шишков, както и общинските ръководители на ГЕРБ по общини. В залата беше и кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов.

„Еврото не само ще е ракетно гориво за икономиката ни, но и ще ни постави политически в ядрото на Европа., бе категорична Ева Майдел

След събитието евродепутатът имаше възможността да се срещне и да поговори с народните представители от ГЕРБ-Пловдив област, както и с новия областен координатор на ГЕРБ – Пловдив област Георги Мараджиев.

„Поздравявам Георги Мараджиев за избора му за областен координатор на ГЕРБ в Пловдив Област. За качествата му говорят не само постиженията в частния сектор и като кмет на Стамболийски, но най-вече подкрепата и доверието на гражданите. В ГЕРБ сме доказали, че с изпълнение на конкретни проекти и обществена подкрепа допринасяме  България да бъде по-добро място за всеки гражданин, каза на срещата Ева Майдел.

На финала на срещата тя подари картина с лика на Васил Левски на новият областен координатор Георги Мараджиев.

В рамките на посещението в Карлово евродепутатът Ева Майдел и представителите на ГЕРБ – Пловдив област, заедно с кмета на Карлово д-р Емил Кабаиванов поднесоха цветя пред паметника на Апостола на свободата Васил Левски.