Отчетно – изборно събрание проведе структурата на ЖГЕРБ – Карлово

В присъствието на областния ръководител на ЖГЕРБ-Пловдив област Евелина Апостолова дамите от структурата на ГЕРБ в Карлово проведоха събрание. На него присъства и общинският ръководител на ГЕРБ-Карлово – Данка Зидарова-Люртова. Събранието започна с отчет за изминалия период до 01.01.2018г., направен от досегашния общински клубен ръководител Мариана Тодорова.  След нейното оттегляне се наложи избор на  ново общинско ръководство.

„ ЖГЕРБ-Карлово е една от най-добре работещите  женски структури в област Пловдив, заяви областния ръководител Евелина Апостолова. Тук винаги дамите са работили с хъс и желание, запазили възрожденския дух на своите деди. Вярвам, че и с избора на новото ръководство структурата ще продължи да се утвърждава и да привлича нови членове“, каза още Апостолова.

След провеждане на процедурата на избор и гласуване за общински клубен ръководител на ЖГЕРБ – Карлово бе номинирана Мариана Дафова, общински клубен организационен секретар на ЖГЕРБ – Карлово стана Нина Джутева, а Таня Николова Георгиева, Райна Христова Минчева и Маргарита Георгиева Рогачева, бяха номинирани за членове  на общинското ръководство на дамската структура.

„Вярваме, че жените са двигател за развитието на партията, ще продължим да работим за утвърждаване на идеите на политическа партия ГЕРБ, както и за това заедно да направим общините по – добро място за живеене“ , заяви общинският ръководител на ГЕРБ-Карлово Данка Зидарова – Люртова.