ГЕРБ – Раковски откри предизборната си кампания

На събитието присъстваха общинският кмет от ГЕРБ- Павел Гуджеров,   председателят на общински съвет  на Раковски – Георги Лесов, кметове на населени места, общински съветници от квотата на ПП ГЕРБ,  членове и симпантизанти на партията.

На откриването официално бе представен  кандидатът за народен представител, излъчен от община Раковски –  Младен Шишков, който е  четвърти в листата на ПП ГЕРБ за област Пловдив. Шишков сподели  личната си мотивация да се кандидатира, след което  с запозна присъстващите  с приоритетите на ПП ГЕРБ за управление на  страната.

Сред  най-важните за община Раковски Шишков очерта промените в националното законодателство, които от своя страна биха довели до облекчаване живота на  населението; помощта, която ще окаже за развитието на община Раковски и останалите общини на територията на област Пловдив; неотложните промени в българското здравеопазване; развитие на спорта в училищата и университетите в страната, облекчаване на бизнеса  и гражданите, чрез премахване на бюрокрацията и други.

 Моята цел е да работя за хората. Община Раковски без народен представител трудно се движи напред, а ние трябва да продължим да развиваме общината. Убеден съм в добрата работа на кмета Павел Гуджеров и съм готов да му помагам, ако бъда избран.  Освен за общината, за 10 години  като председател на Общинския съвет, съм се старал да помагам и на всеки отделен човек в нужда. Ще продължа да го правя“, бе категоричен Младен Шишков