Народният представител от ПП ГЕРБ д-р Христо Грудев в Кричим: „Цецка Цачева и Пламен Манушев ще са президент и вицепрезидент на всички български граждани без значение на етническа или религиозна принадлежност“

Д-р Христо Грудев се срещна с жители на община Кричим в офиса на ПП ГЕРБ-Кричим.      На срещата присъстваха областният ръководител на ЖГЕРБ-Пловдив област Евелина Апостолова и общинският ръководител на ГЕРБ-Кричим Ангел Анев.

„ПП ГЕРБ е най-голямата, националноотговорна партия, която не търси разделение, а обединение. Ние в ГЕРБ не делим общините нито по големина, нито по религиозен или етнически признак. Ние искаме единна и обединена България, каза пред присъстващите д-р Грудев. Той обясни, че за да се случи това обаче трябва да изберем отговорни и компетентни президент и вицепрезидент. По думите му точно такава двойка са Цецка Цачева и Пламен Манушев. „Аз ги познавам лично и знам, че са добри хора – почтени и етични“. Грудев подчерта, че и двамата застават с открито лице пред хората, с които се срещат из обиколката си в българските общини. „Защото няма какво да крият“. Те имат компетентности и знания, които ги правят най-подходящите хора за държавници. От своя страна областният ръководител на ЖГЕРБ – Евелина Апостолова добави, че и Цецка Цачева и Пламен Манушев имат административния опит, познават държавното устройство, ръководили са големи групи хора, което ги прави най-подходящите за президент и вицепрезидент. Апостолова каза още, че е добре да ги изберем още на първи, защото така ще гарантираме стабилността на държавата и ще продължи европейското развитие на България. Гарант, за което ще бъде и премиерът Бойко Борисов.