Работно събрание на ГЕРБ-Пловдив област

Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев събра общинските ръководители, за да разясни особености около кандидатпрезидентската кампания и тази за парламентарните избори.


„Работим както винаги, активно, правим лични срещи с хората и вярваме, че е крайно време всички да разберат, че заедно сме по-силни от хаоса“, коментира Мараджиев. По думите му за трети пореден път тази година излизаме на избори и е нормално да има умора и отдръпване на хората, но за всички ще бъда по-добре те да бъдат спечелени от тези, които знаят как да управляват. Защото България е в криза, която се задълбочава всеки ден – здравна, политическа, социална, икономическа.

Мараджиев подчерта, че ГЕРБ има идеи и управленски потенциал да се справи с кризите и да преодолее хаоса, предизвикан от Румен Радев и служебното правителство, затова ГЕРБ ще се бори за победа с усилията на всички структури.

От своя страна общинските ръководители изразиха готовност да положат всички сили за успешното провеждане на кампанията и спечелване на изборите.