Общинските съветници от ГЕРБ-Стамболийски помогнаха на жена за животоспасяващо лечение

Общинските съветници от ГЕРБ-Стамболийски, с подкрепата на кмета на общината Георги Мараджиев, помогнаха с парични средства на болна жена от града. Съветниците събраха лични средства, за да ги дарят на Мария Таслакова, която е със 100 процента инвалидност и няма възможност да плати необходимите й животоспасяващи лекарства.

Народните представители от ГЕРБ-Пловдив област: „За всеки проблем ще търсим подходящо решение“

Ремонт на главни пътни артерии в общината, такса битови отпадъци, подмяна на остарялата водопроводната мрежа и справяне с многобройните аварии, узаконяване на незаконните ромски постройки, присъединяването на България към еврозоната бяха само част от темите, които народните представители ген. Константин Попов, Запрян Янков и Данка Люртова обсъдиха с жители на община Стамболийски по време на обща открита приемна.

Общинският ръководител на ГЕРБ – Стамболийски и председател на Общинския съвет Стоян Богданов и областният ръководител на МГЕРБ – Пловдив област Владимир Пильов се включиха в акция по кръводаряване

Общинският ръководител на ГЕРБ-Стамболийски Стоян Богданов и областният ръководител на МГЕРБ – Пловдив област Владимир Пильов се включиха в поредната акция по кръводаряване в общината. Те бяха едни от първите, които дадоха пример и дариха надежда за живот.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Стамболийски Георги Мараджиев присъства на откриването на нова детска площадка в града

Кандидатът за втори мандат Георги Мараджиев и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ присъстваха на откриването на нова детска площадка в града. “Щастлив съм, че през изминалия мандат успяхме да изградим достатъчно детски площадки и вече всички деца на Стамболийски има къде да играят.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Стамболийски Георги Мараджиев присъства на откриването на ремонтирания път за село Йоаким Груево

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Стамболийски Георги Мараджиев и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ присъстваха на откриването на обновения път за село Йоаким Груево. От шосето са премахнати паветата, положена е асфалтова настилка, монтирано е ново осветление, правят се тротоари.

Кандидатът на ГЕРБ за втори кметски мандат в община Стамболийски Георги Мараджиев провери ремонтните работи по пътя Стамболийски – Триводици

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Стамболийски Георги Мараджиев провери как вървят ремонтните работи на пътя Стамболийски – Триводици. Въпреки че е в отпуска по време на предизборната кампания Мараджиев живо се интересува и затова проверява как се движат проектите, започнати през миналия му мандат.

Кандидатът на ГЕРБ за втори кметски мандат в Стамболийски Георги Мараджиев помогна да бъде ремонтирана старата сграда на жп гарата в града

По инициатива на кандидата за кмет на община Стамболийски Георги Мараджиев е започнал така дългоочаквания ремонт на сградата на жп гарата в града. Той е факт след разговор на Мараджиев с директора на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски за необходимостта от реконструкция на старата и рушаща се сграда.