Областният координатор Георги Мараджиев в Съединение: Предстоят ни важни избори, затова ни трябват силни и мобилизирани структури

Областният координатор Георги Мараджиев се срещна с членове на структурата на ГЕРБ в Съединение. На срещата присъства и кметът на общината Атанас Балкански, както и общинският ръководител Петя Червенакова. „Важни и трудни избори ни предстоят догодина и затова ни трябват силни и мобилизирани структури.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Съединение Атанас Балкански закри предизборната си кампания

Препълнена зала на читалището в Съединение посрещна кандидата за кмет на общината Атанас Балкански и кандидатите кметове на кметства и за общински съветници от листата на ГЕРБ. Да им окажат своята подкрепа дойдоха и народните представители ген. Константин Попов и Красимир Ципов.

Атанас Балкански и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ се срещнаха с жители на селата Неделево и Любен

Жителите на село Неделево имаха възможност да се запознаят отблизо и да поговорят с кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ и с кандидата за кмет на община Съединение Атанас Балкански. Пред събралото се множество ги представи кандидатът за кмет на Неделево Стоян Казаков, който направи отчет за свършената работа през изминалия мандат.

Атанас Балкански – кандидат на ГЕРБ за кмет на Съединение проведе предизборна среща в село Драгомир

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Съединение Атанас Балкански, кандидатите за кметове и общински съветници от ГЕРБ посетиха село Драгомир. Това е поредното село от предизборната обиколка на Балкански, който ще се бори за доверието на жителите на общината за втори път.

Кандидатът за кмет на Съединение Атанас Балкански: „Искаме втори мандат, за да завършим започнатото“

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Съединение Атанас Балкански общинският ръководител на ГЕРБ-Съединение Петя Червенакова и кандидати за общински съветници се срещнаха с пенсионерите в с. Голям Чардак. На срещата присъства и кандидатът на ГЕРБ за кмет на селото Благо Стайков.

Кандидатът на ГЕРБ за втори кметски мандат в Съединение Атанас Балкански: “Горд съм, че успяхме да направим общината по-добро място за живеене“

Кандидатът на ГЕРБ за втори кметски мандат в Съединение Атанас Балкански откри предизборната си кампания с отчет на свършеното през първия мандат в НЧ“ Съединение 1875“. По думите му, въпреки че е работил без подкрепата на Общинския съвет е доволен от факта, че в Съединение и селата е свършено много и общината е в добро финансово положение.

ГЕРБ – Пловдив област чества 134 години от Съединението

Областният координатор на ГЕРБ – Пловдив област Георги Мараджиев и народните представители д-р Христо Грудев, Младен Шишков и Запрян Янков, общинският ръководител на ГЕРБ – Съединение Петя Червенакова, общински съветници от ГЕРБ, председателите на Общинския съвет на община Марица Гергана Трендафилова и на община Стамболийски Стоян Богданов, областното ръководство на Жени ГЕРБ Пловдив област – Евелина Апостолова и Катя Алова, присъстваха на честването на 134-та годишнина от Съединението на Източна Румелия с Княжество България в Съединение.