Невяна Митева във Враца: Вотът на 21 ноември е важен за демократичното управление на България

„Вотът на 21 ноември е изключително важен за всеки един от нас, за нашите деца, за демократичното управление на България. Основен приоритет на двама ни с проф. Герджиков е политиката на протегнатата ръка“. Това заяви кандидатът за вицепрезидент полк. Невяна Митева в рамките на среща с жители на област Враца, които изразиха своята подкрепа за кандидатпрезидентската двойка проф. Герджиков и полк. Митева, издигната от Инициативен комитет и подкрепена от четири партии, сред които е и коалицията ГЕРБ-СДС.

Бойко Борисов: Много е важно да се промени промяната

Много е важно да се промени промяната, защото промяната ни донесе цени на тока в пъти повече – отидоха на нива 300-350 лева. Искаме да върнем стария модел – 80 лева. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, след като гласува в Банкя. По думите му България е на първо място по смъртност от COVID в света за последните 14 дни и това трябва да се промени.

Дани Каназирева: Нова подпорна стена укрепи срутения участък от пътя Кричим-Девин

Приключи успешно укрепването на срутената подпорна стена по трасето Кричим – Девин. Пътят е един от най-трудните планински маршрути в Пловдивска област с чести инциденти от паднали скали и свлачища. В същото време това е изключително важен път, който свързва областите Пловдив и Смолян, заяви кандидатът за народен представител и водач на листата на ГЕРБ-СДС за Пловдивска област Дани Каназирева …

Георги Мараджиев, ГЕРБ-Пловдив област: Няма да се поддадем на страха и натиска на Рашков, на 14-ти излизаме за изборна победа

Репресиите на Рашков продължават в област Пловдив. Тази сутрин Икономическа полиция нахлу в хранителния магазин на Тодор Гьошев в Ново село, община Стамболийски. След изненадващата проверка той е приканен да подпише декларация, че няма да агитира за изборите на 14 ноември.

Каназирева: Държавата и местната власт трябва да работят заедно за съхраняването на историческото и културното наследство в община Хисаря

Хисаря е една от най-предпочитаните туристически дестинации в област Пловдив с многобройните си археологически забележителности и минерални извори, заяви кандидатът за народен представител и водач на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Дани Каназирева, която посети общината и се срещна с кмета Пенка Ганева.

Дани Каназирева: Пътят Труд – Калояново трябва да бъде разширен, заради големия трафик и риска от ПТП

Местната власт и държавата трябва да решават заедно проблемите на хората. В нашата област една голяма част от тях са свързани с пътната инфраструктура“. Това каза кандидатът за депутат и водач на листата за Пловдивска област от ГЕРБ-СДС Дани Каназирева, която посети община Калояново и бе посрещната от новия кмет Виктория Михайлова.