Кандидати от листата на ГЕРБ-СДС за 17 МИР отбелязаха рождението на Иван Вазов в Сопот

Както всяка година през месец юли Сопот се превръща в център на тържествата, които отбелязват рождението на Иван Вазов. Да честват 171 годишнина от рождението на патриарха на българската литература в Сопот бяха кандидатите за народни представители Данка Люртова, Йордан Кръстанов и Иван Петков, кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов, членове и симпатизанти на ГЕРБ, които споделиха думи на признателност и почит и поднесоха венци и цветя пред неговия паметник в центъра на града.

Бойко Борисов в Пловдив: Политиката не е кой кого ще изстърже, политиката е да направим по-добро за хората

Политиката не е кой кого ще вкара в затвора или кой кого ще изстърже, политиката е да направим по-добро за хората в Пловдив. Нямаме опоненти. „Има такъв народ“ въобще отказват всякакви дебати. Предложих на Слави да седнем и да си поговорим какво не бива да става, какво може да става…

Бойко Борисов в село Тополово, Асеновградско: „Направеното не могат да изчегъртат“

„Направеното не могат да изчегъртат! Колкото и да им се иска, това не могат да ни вземат. Доверието към нас сме си го заслужили с изпълнени обещания. Като новата спортна зала в Тополово. Празните приказки и злобата нищо не са построили през последните 5 години. А само рушат“

ГЕРБ: Служебното правителство е предприело вдигане на корпоративния данък на поне 15%

Характеристика на служебното правителство е да се държи като правителство, излъчено от парламентарно мнозинство, което има политически хоризонт поне два мандата. И да се занимава със стратегически дългосрочни задачи. Съдебна реформа, преосноваване на държавата, разработване на нов План за възстановяване и устойчивост и т.н. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев на пресконференция в централата на партията. По думите му едно от първите неща, които трябва да кажем, е да напомним на служебното правителство, че това е служебно правителство, функциониращо без парламентарно мнозинство и с ограничен във времето мандат.

Радомир Чолаков: Ако здравият разум е осъществим в България, ГЕРБ ще е първа сила

Аз съм юрист и цял живот се занимавам с решаването на проблеми. Които вече са възникнали, или които могат да възникнат в бъдеще. Мисля, че съм добър в това или поне така твърдят колеги. Политиката е средство за решаване на проблеми, бързо и в интерес на цялото общество, и разбира се, за предотвратяване на проблеми, с каквито всяко общество неминуемо се сблъсква. Не съм мегаломан и не обичам мащабните, радикални реформи.

Бойко Борисов: Силата на нашата партия е в работата. Направеното от ГЕРБ е толкова много, че не можеш да го зачеркнеш

Силата на нашата партия е в работата. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно събитие на партията в местността Костина край Рибарица. По думите му, управляващите правят акции с дъх на миризма на алкохол. „Намерили шишета, миришели май на алкохол. Бойко Рашков какво да намери човека? Той е като мечка стръвница, където има алкохол, ще намери. Плашат Ви, защото не им се иска да имат опоненти. Така е било навремето, така искат да го направят и сега. Само че, ето има медии, да снимат как изглеждат мутрите. Има ли един, като ги гледате тези хора? Учители, лекари, работници…“, посочи Борисов.

Кандидат-депутати от ГЕРБ-СДС призоваха за масово гласуване на среща с жители на Асеновград

Кандидатите за народни представители Младен Шишков, Димитър Янев и Николай Стаматов уважиха традиционното събиране на язовира „40-те извора“, организирано от ГЕРБ-Асеновград и се срещнаха и разговаряха с членове и симпатизанти на политическа партия ГЕРБ. Домакин на срещата беше общинският ръководител и кмет д-р Христо Грудев, който представи кандидатите и призова хората да не се страхуват от машинния вот, а да гласуват с разум на 11 юли.