Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Хисаря инж. Пенка Ганева откри предизборната си кампания

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Хисаря инж. Пенка Ганева откри предизборната си кампания в квартал “Веригово“ и представи хората, с които ще се бори за доверието на жителите на община на 27-ми октомври. Като човек с управленски опит и бивш кмет на Хисаря, който добре познава проблемите на общината, Пенка Ганева даде висока заявка за победа.

Последните номинационни събрания за област Пловдив се проведоха в общините Хисаря, Съединение и Карлово

ГЕРБ – Пловдив област проведе последните номинационни събрания за кандидати за кметове и общински съветници в общините Хисаря, Съединение и Карлово. Пълни зали и голям интерес предизвикаха срещите, на които бяха издигнати желаещите да се включат в местната власт. Областният координатор Георги Мараджиев похвали общинските ръководители за стройната организация и безпроблемното провеждане на събранията.

Младен Шишков в Хисаря : „Туризмът е един от основните приоритети в политиката на ГЕРБ“

Кандидатът за евродепутат Младен Шишков се срещна с жители, членове и симпатизанти на ГЕРБ в Хисаря. На срещата присъстваха също народният представител ген.Константин Попов, областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев и кметът на Раковски и административен секретар на ГЕРБ – Пловдив област Павел Гуджеров. Домакин бе общинският ръководител на ГЕРБ-Хисаря Бойко Гаврилов.

Областното ръководство на ГЕРБ-Пловдив област се срещна със структурата на ГЕРБ-Хисаря

Областният координатор Георги Мараджиев и административния секретар Павел Гуджеров, както и областният ръководител на МГЕРБ Владимир Пильов се срещнаха с общинското ръководство и кметове на ГЕРБ в Хисаря. Общинският ръководител Бойко Гавраилов запозна новото областно ръководство с политическата ситуация в общината и с работата на  структурата по селата.

Народният представител от ГЕРБ генерал Константин Попов се срещна с кметове на села от община Хисаря

На откритата приемна в офиса на ГЕРБ-Хисаря дойдоха кметовете на селата Черничево – Богдан Иванов, на Мало Крушево – Недялка Кирева, на Ново Железаре – Петър Ненов, представители на частния бизнес и граждани.

Генерал Константин Попов: “Вотът на 26 март е по-важен от всички досега“

Генерал Попов и кандидатите за народни представители от ГЕРБ – Пловдив област Данка Люртова и Евелина Апостолова, заедно с областния координатор Розалин Петков, обсъдиха приоритетите в програмата на ПП ГЕРБ с общински съветници, кметове на населени места и симпатизанти в Хисаря.

Нова младежка структура на ПП ГЕРБ и в Хисаря

13-тата поредна младежка структура на ПП ГЕРБ в област Пловдив бе учредена в община Хисаря. За неин председател бе избран Генчо Кинаров, за организационен секретар Петко Кокалов и за член – Недялко Колев.