Каназирева: Държавата и местната власт трябва да работят заедно за съхраняването на историческото и културното наследство в община Хисаря

Хисаря е една от най-предпочитаните туристически дестинации в област Пловдив с многобройните си археологически забележителности и минерални извори, заяви кандидатът за народен представител и водач на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Дани Каназирева, която посети общината и се срещна с кмета Пенка Ганева.

Каназирева: „Античният град на Хисаря може да привлича туристи от цял свят“

„В Пловдивска област имаме огромно богатство в културно-исторически план и трябва не само да го съхраняваме, а и да го развиваме. Това ще бъде мой основен приоритет, заяви Дани Каназирева-водач на листата на ГЕРБ-СДС от гражданската квота. Тя, заедно с областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев и кандидатите за народни представители Генчо Кенаров, Николай Стаматов и Йордан Кръстанов посетиха Хисаря, където разгледаха уникални археологически паметници, както и други туристически забележителности.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Хисаря инж. Пенка Ганева откри предизборната си кампания

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Хисаря инж. Пенка Ганева откри предизборната си кампания в квартал “Веригово“ и представи хората, с които ще се бори за доверието на жителите на община на 27-ми октомври. Като човек с управленски опит и бивш кмет на Хисаря, който добре познава проблемите на общината, Пенка Ганева даде висока заявка за победа.

Последните номинационни събрания за област Пловдив се проведоха в общините Хисаря, Съединение и Карлово

ГЕРБ – Пловдив област проведе последните номинационни събрания за кандидати за кметове и общински съветници в общините Хисаря, Съединение и Карлово. Пълни зали и голям интерес предизвикаха срещите, на които бяха издигнати желаещите да се включат в местната власт. Областният координатор Георги Мараджиев похвали общинските ръководители за стройната организация и безпроблемното провеждане на събранията.

Младен Шишков в Хисаря : „Туризмът е един от основните приоритети в политиката на ГЕРБ“

Кандидатът за евродепутат Младен Шишков се срещна с жители, членове и симпатизанти на ГЕРБ в Хисаря. На срещата присъстваха също народният представител ген.Константин Попов, областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев и кметът на Раковски и административен секретар на ГЕРБ – Пловдив област Павел Гуджеров. Домакин бе общинският ръководител на ГЕРБ-Хисаря Бойко Гаврилов.

Областното ръководство на ГЕРБ-Пловдив област се срещна със структурата на ГЕРБ-Хисаря

Областният координатор Георги Мараджиев и административния секретар Павел Гуджеров, както и областният ръководител на МГЕРБ Владимир Пильов се срещнаха с общинското ръководство и кметове на ГЕРБ в Хисаря. Общинският ръководител Бойко Гавраилов запозна новото областно ръководство с политическата ситуация в общината и с работата на  структурата по селата.

Народният представител от ГЕРБ генерал Константин Попов се срещна с кметове на села от община Хисаря

На откритата приемна в офиса на ГЕРБ-Хисаря дойдоха кметовете на селата Черничево – Богдан Иванов, на Мало Крушево – Недялка Кирева, на Ново Железаре – Петър Ненов, представители на частния бизнес и граждани.