Караянчева в Брезово: Асфалт не се яде, но по него идва хлябът и инвеститорите

Председателят на Народното събрание и член на ИК на ГЕРБ Цвета Караянчева участва днес в церемонията по първа копка на реконструкция и рехабилитация на част от улична мрежа в гр. Брезово, с. Борец, с. Чоба и с. Пъдарско.

Дарение от защитни и облекла и маски за медиците и жителите на общините Брезово и Перущица

Дарение от защитни облекла и маски за многократна употреба от най-висок клас получиха днес общинските администрации в Брезово и Перущица. Костюмите и консумативите бяха предоставени на кметовете Христо Енков и Мария Вълканова във връзка с епидемията от коронавирус

Кметът на община Брезово Христо Енков: „Не правя компромиси с морал и закони”

Христо Енков е роден през 1950 година в Карлово. Завършил е техникума по механотехника „Христо Ботев“ в града, сега ПГ „Евлоги и Христо Георгиеви“. В продължение на 25 години живее и работи в Дания. Там завършва бизнес икономика и мениджмънт, работи като техник, после като мениджър на „Сименс Технолоджи Сървиз“, а по-късно основава фирмата „DI-Teknik“, която също работи в областта на енергетиката.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Перущица Мария Вълканова: Заедно можем да превърнем Перущица в модерен европейски град

В препълнената зала на читалището в Брезово повече от 350 жители на общината приветстваха кандидата на ГЕРБ за кмет Христо Енков и екипа му. В негова подкрепа на събитието присъстваха също народният представител от ГЕРБ-Пловдив област Младен Шишков, кандидатът за кмет на Раковски – втори мандат – Павел Гуджеров, зам.областният управител и областен ръководител на ЖГЕРБ Евелина Апостолова

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Брезово Христо Енков проведе предизборна среща в село Чоба

Кандидатът за кмет на Брезово Христо Енков се срещна с жителите на Чоба, пред които аргументирано представи своите приоритети и екип пред жителите на селото. От последвалата дискусия стана ясно, че второто по големина населено място в Община Брезово страда от най-големите неудобства, причинени от неглижирането на проблемите десетилетия наред.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Брезово Христо Енков се срещна с жителите на село Свежен

Кандидатът за кмет на Брезово Христо Енков, който е и досегашен кмет на село Свежен се срещна и поговори със своите съселяни. Поради факта, че той ежедневно е обсъждал с жителите на населеното място и проблемите, и добрите неща в общината, срещата беше по-скоро приятелска.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Брезово Христо Енков откри предизборната си кампания

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Брезово Христо Енков откри предизборната си кампания с водосвет. Той бе отслужен от отец Николай Коленцов. След това на среща с избиратели от общината Христо Енков представи своите приоритети за управление през следващите четири години.