Кандидат-депутати от ГЕРБ-СДС призоваха за масово гласуване на среща с жители на Асеновград

Кандидатите за народни представители Младен Шишков, Димитър Янев и Николай Стаматов уважиха традиционното събиране на язовира „40-те извора“, организирано от ГЕРБ-Асеновград и се срещнаха и разговаряха с членове и симпатизанти на политическа партия ГЕРБ. Домакин на срещата беше общинският ръководител и кмет д-р Христо Грудев, който представи кандидатите и призова хората да не се страхуват от машинния вот, а да гласуват с разум на 11 юли.

Народният представител ген. Константин Попов проведе среща с кмета на община Асеновград д-р Христо Грудев

След поредицата от осем срещи в област Пловдив, които генерал Попов проведе с кметове на общини от ГЕРБ, дойде ред и на тази с кмета на община Асеновград д-р Христо Грудев. Двамата обсъдиха отпуснатите от правителството за общината средства и до къде са стигнали проектите, които ще се реализират с тях.

Представители на ГЕРБ – Асеновград почетоха Деня на родилната помощ

На 21 – ви януари – Бабинден по традиция представители на ГЕРБ – Асеновград засвидетелстват своето уважение и почит към акушерите, сестрите и лекарите от многопрофилната болница в града. Те спазиха традицията и тази година, въпреки пандемията заместник-кметът д-р Теньо Манолов и общинските съветници Петя Шопова и Димитър Янев уважиха празника в здравното заведение.

Общинските съветници от ГЕРБ в Асеновград и кметът д-р Христо Грудев отдадоха почит на поета революционер Христо Ботев и загиналите за свободата на България

Групата на общинските съветници от ГЕРБ в Асеновград и кметът на общината д-р Христо Грудев се поклониха пред паметта и делото на Христо Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България.

Общинските съветници от ГЕРБ – Асеновград и кметът на общината д-р Христо Грудев честваха празника на града

Общинските съветници от ПП ГЕРБ в Асеновград поднесоха венец на паметника на цар Иван Асен II по повод празника на града. Те се поклониха пред делото на великия владетел и отдадоха почит пред паметта му. Всяка година в последната неделя от месец май Асеновград чества своя празник.

Общинските съветници от ГЕРБ в Асеновград дариха 1 300 лева за борбата с коронавируса

1300 лева лични средства събраха и дариха на Общинския оперативен щаб съветниците от ГЕРБ в Асеновград. Още 2 300 лева дариха кметът на общината д-р Христо Грудев и зам.-кметовете д-р Теньо Манолов, инж. Стоян Димитров, инж. Петър Петров.

Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев с изпълнено предизборно обещание

Д-р Христо Грудев спази обещанието си, дадено по време на предизборната кампания и в Асеновград заработи нова електронна платформа за сигнали, предложения и въпроси от граждани.Само 4 месеца след встъпването си в длъжност, той и екипът му успяха да осигурят на асеновградчани бърз достъп до информация.