Народният представител Младен Шишков и кметовете на Раковски и на Брезово дадоха старт на ремонтните дейности на пътя Раковски – Брезово

Народният представител от ГЕРБ – Пловдив област Младен Шишков и кметовете на Раковски – Павел Гуджеров и на Брезово – Христо Енков дадоха старт на ремонтните дейности на пътя Раковски – Брезово. Ремонтът ще бъде на 12 километра републиканска пътна мрежа. Това това е Път 56, който свързва Пловдив с Павел баня и е основна пътна артерия.

ГЕРБ стартира процеса по номинации за народни представители

Номинациите за кандидати за народни представители във всички общински структури на ГЕРБ ще се проведат от 26 януари до 8 февруари. Това реши на свое заседание Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Номинациите ще се правят лично в офис на ГЕРБ или на официалната електронна поща на всяка една структура.

Представители на ГЕРБ – Асеновград почетоха Деня на родилната помощ

На 21 – ви януари – Бабинден по традиция представители на ГЕРБ – Асеновград засвидетелстват своето уважение и почит към акушерите, сестрите и лекарите от многопрофилната болница в града. Те спазиха традицията и тази година, въпреки пандемията заместник-кметът д-р Теньо Манолов и общинските съветници Петя Шопова и Димитър Янев уважиха празника в здравното заведение.

Премиерът Бойко Борисов заедно със здравния министър Костадин Ангелов и министърът на труда и социалната политика Деница Сачева посетиха община Раковски

В неделя премиерът Бойко Борисов, здравният министър Костадин Ангелов и министърът на труда и социалната политика Деница Сачева посетиха Раковски, за да се запознаят със свършеното в общината с парите, отпуснати от правителството.

В двора на училище „Христо Ботев“, за което Министерски съвет гласува 500 хиляди лева за нова пристройка и оборудване, в която се обучават учениците от 1-ви клас.

Областният координатор Георги Мараджиев проведе среща с областния ръководител на ЖГЕРБ – Пловдив област Евелина Апостолова

Областният координатор на ГЕРБ – Пловдив област Георги Мараджиев проведе среща с областния ръководител на ЖГЕРБ Евелина Апостолова. Те обсъдиха актуалната политическа обстановка, както и работата на общинските и държавни институции в условията на пандемия, тъй като Мараджиев е и кмет на Стамболийски, а Апостолова – заместник – областен управител на област Пловдив.

Д-р Даниела Дариткова в Първомай: „Успяваме в политиката вече 10 години, защото сме хора на действието“

Председателят на парламентарната група на ПП ГЕРБ Даниела Дариткова преряза лентата на новия офис на партията в Първомай. След консултациите при президента Румен Радев относно предстоящите избори, тя пристигна в града, за да присъства на събитието, което се проведе при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

Народният представител и председател на Комисията по отбрана в Народното събрание ген. Константин Попов проведе срещи с осем общински кмета в област Пловдив

Първата среща на генерал Попов беше с областния координатор на ГЕРБ – Пловдив област и кмет на Стамболийски Георги Мараджиев. Те обсъдиха важните инфраструктурни проекти, които предстои да бъдат реализирани до края на мандата, както и възможностите, които Община Стамболийски може да получи като подкрепа за осъществяването им.