Предприемачи ГЕРБ събра над 120 представители на бизнеса на форум за земеделието и икономиката в Пловдив област

В контекста на предстоящите Европейски избори трябва ясно да си дадем сметка, че благодарение на европейската солидарност икономиката на България е в подем и конкурентна на останалите европейски държави. Земеделието е движеща сила в региона на Пловдив област и усилията на правителството са насочени към това да се подкрепя развитието и на малките и средни производители.

ЖГЕРБ-Карлово и Предприемачи ГЕРБ Пловдив област организираха конкурс: „Сладко и солено-вкусът на живота“

ЖГЕРБ – Карлово с помощта на Предприемачи ГЕРБ – Пловдив област за поредна година  организираха кулинарния конкурс: „Сладко и солено – вкусът на живота“. „Искаме да  пазим традиционните български ястия и десерти и да ги предадем на следващите поколения. Затова за поредна година правим този конкурс и събираме хора, които обичат да майсторят вкусни изкушения“, каза областният ръководител на ЖГЕРБ Пловдив област Евелина Апостолова.

Предприемачи ГЕРБ – Пловдив област заедно с ЖГЕРБ – Пловдив област проведоха съвместна работна среща в сръбския град Пирот

Представители на двете партийни структури от Пловдив област пътуваха заедно до Пирот, където обмениха опит и идеи. Групите бяха водени от областните ръководители на ПГЕРБ – Никола Христозов и на ЖГЕРБ Евелина Апостолова. „Благодарна съм на ПГЕРБ- Пловдив област, които  организираха и осигуриха финансово срещата, каза Апостолова. Тя изрази надежда, че и в бъдеще ще бъдат проведени подобни съвместни срещи, чрез които да се популяризира управленската програма на правителството на Бойко Борисов и свършеното до момента.

Предприемачи ГЕРБ Пловдив област проведе отчетно събрание

Над 30 общински ръководители и секретари на Предприемачи ГЕРБ Пловдив област взеха участие в събранието. Срещата уважиха и народните представители от ГЕРБ – Пловдив област ген. Константин Попов, Младен Шишков и Запрян Янков, областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Розалин Петков и областните ръководители на ЖГЕРБ и МГЕРБ Евелина Апостолова и Владимир Пильов.

Народният представител Христо Грудев се срещна с представители на ГЕРБ Предприемачи – Асеновград

„Трябва да обърнем внимание на структурите, предстои ни важно председателство, а БСП се опитват по всякакъв начин да саботират усилията на правителството с лъжи и манипулации. Говорете с хората, обяснете им колко е важно за България това председателство и какво се прави, за да бъдем достойни за него“, каза пред членовете на ГЕРБ Предпримачи д-р Грудев. На събранието присъстваше и областния клубен ръководител на ГЕРБ Предприемачи Никола Христозов и общинския клубен ръководител Иван Дечев.

Структурата на ГЕРБ Предприемачи Пловдив област проведе работна среща

Представители на ПП ГЕРБ-Предприемачи от цялата Пловдив област, сред които общински клубни ръководители и организационни клубни секретари проведоха работна среща община Карлово, в град Калофер, местността”Паниците”, в подножието на връх Ботев.