Каназирева: Добрата инфраструктура е един от водещите критерии за качество на живот, дължим го на общините в Пловдивска област

“Добрата пътна инфраструктура е гаранция за качеството на живот на хората и точно затова през последната година заложихме на редица пътни проекти в Пловдивска област”, това заяви кандидатът за народен представител и водачът на листата от ГЕРБ-СДС за Пловдивска област Дани Каназирева и посочи, че един от най-важните проекти е бил ремонтът на пътя Асеновград-Кърджали.

Дани Каназирева: Изпълнихме дадената дума – до края на месеца пътят до Лилково и Ситово ще е готов

“Изключително съм щастлива, че най-после ще има път до Лилково и Ситово и зимата няма да остави отново двете села откъснати от света”, това каза кандидатът за народен представител и водач на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Дани Каназирева, която се срещна с жители на двете населени места и лично се увери, че усилено се работи по 9-километровата отсечка.

Работно събрание на ГЕРБ-Пловдив област

Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев събра общинските ръководители, за да разясни особености около кандидатпрезидентската кампания и тази за парламентарните избори.


„Работим както винаги, активно, правим лични срещи с хората и вярваме, че е крайно време всички да разберат, че заедно сме по-силни от хаоса“, коментира Мараджиев. По думите му за трети пореден път тази година излизаме на избори и е нормално да има умора и отдръпване на хората, но за всички ще бъда по-добре те да бъдат спечелени от тези, които знаят как да управляват. Защото България е в криза, която се задълбочава всеки ден – здравна, политическа, социална, икономическа.

Над 400 членове на ГЕРБ-Пловдив област подкрепиха проф. Анастас Герджиков и полковник Невяна Митева при откриване на кампанията им в Карлово

Над 400 членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ от Карлово и всички общини от цялата област Пловдив подкрепиха кандидатпрезидентската двойка проф. Анастас Герджиков – Полковник Невяна Митева на откриването на кампанията им в града на Левски. Там беше и цялата листа на ГЕРБ-СДС за 17 МИР, начело с водача Дани Каназирева.

Жени ГЕРБ от Пловдив и областта почетоха Петковден

Представителки на структурите на Жени ГЕРБ в Пловдив-град и Пловдив-област почетоха големия християнски празник Петковден. Днес те се черкуваха в църквата „Света Петка”, която има храмов празник.

Георги Мараджиев: Нашата цел на следващите избори е да върнем доверието към парламента и президентската институция

„Тръгваме към тези избори отново за поредна победа, с желание да върнем нормалността и доверието в парламента и президентската институция. Целта ни е да издигнем такива хора, на които избирателите вярват и да имаме възможност след изборите да направим кабинет. С тези думи областния координатор Георги Мараджиев влезе да регистрира листата на ГЕРБ-Пловдив област за изборите на 14 ноември. С него беше и водачът на листата Дани Каназирева.

11-и кмет за ГЕРБ в област Пловдив

Местната коалиция ГЕРБ-СДС спечели изборите в Калояново. Виктория Михайлова е новият кмет на общината. Тя излезе на балотаж срещу Пламен Николов от НФСБ и спечели с 2152 гласа срещу 1375 за Николов.