Декларация на ПГ на ПП ГЕРБ

Уважаема госпожо председател, Уважаеми госпожи и господа народни представители, И през тази сесия Парламентарната група на ГЕРБ ще продължи да подкрепя правителството и да работи за изпълнение на програмата на управляващото мнозинство. Тази наша позиция не е самоцелна. Тя е израз на ангажимента ни да продължим да бъдем фактор на стабилност в българската политика и генератор за развитие на България.

ДЕКЛАРАЦИЯ НА ПГ НА ПП ГЕРБ ЗА 5 ОКТОМВРИ – МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА УЧИТЕЛЯ

Уважаеми господин председател, Уважаеми колеги народни представители, Утре, на 5 октомври, честваме Международния ден на учителя. На хората, които са ни научили не само на знания и умения, но и да отстояваме себе си; на хората, които днес учат децата ни, можем да кажем голямо „Благодаря!“.

Инж. Добромир Добрев: Опонентите ни не целят извършването на действителни проверки, а внушения в предизборната кампания

Във връзка с множеството медийни публикации през последните дни, касаещи стопанисваната от дружество „БГ Адванс“ ЕООД къща за гости в с. Донковци, за пореден път завявам категорично, че нямам и не съм имал нищо общо с дружеството „БГ Адванс“ ЕООД, което е собственост на моя първи братовчед Станислав Стайков.

Декларация на ПГ на ПП ГЕРБ по случай католическия Великден

Днес най-голямата християнска църква в света чества своята Пасха. В навечерието на най-светлия християнски празник католическата общност в България е обзета от особен трепет и вълнение – в очакване на събитието, което ще озари нашето ежедневие с особен заряд и емоция. Събитие, което ще остави трайна следа в живота на всички нас, миряните, имали щастието да се докоснат до харизмата и жизнената енергия на Светия Отец.