Младежите от ГЕРБ в област Пловдив избират ново ръководство

„МГЕРБ е една от най-големите, силни и разпознаваеми младежки организации както в България, така и в Европа. Тя е част от най-успешната политическа партия в страната, извела държавата от няколко кризи. Сред нас има хора с огромен потенциал, образование, самочувствие, воля и възможности, за да бъдат част от управлението. За това не се отказваме, въпреки многократните опити да ни изчегъртат, продължаваме напред,  успяваме и отново сме първа политическа сила и хората ни гласуват огромно доверие.

Бойко Борисов: Всички политически партии трябва да станем по-силни от хаоса, спазвайки принципа „Съединението прави силата“

Хаосът в държавата толкова нараства, че вече виждам следващия ни слоган – ПО-СИЛНИ ОТ ХАОСА. Това означава, че всички политически партии трябва да станем по-силни от хаоса. Егото си го начесахте върху мен и партията, но го докарахте до там, че три пъти не можете да направите правителство. Нека бъдем отговорни, спазвайки принципа „Съединението прави силата“. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов пред над 500 младежи по време на четвъртото отчетно-изборно събрание на МГЕРБ.

Бойко Борисов: В държавата се налага страх и еднолична власт като през 1944 година

Започва да се явява страхът отново в хората. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с младежи от цялата страна. Борисов припомни, че по време на управлението си ГЕРБ имаше от едната страна президентска институция, а от другата страна парламент с две мощни опозиционни партии – БСП и ДПС. „Сега има еднолична власт, точно като 44-та година. Един човек определя кое е добре и кое е зле. А вчера вътрешен министър си позволява да каже за хора, че са престъпници, затова, че са си свършвали добре служебните задължения. Как дава присъди, без да си ги осъдили, ако са престъпници?“, попита председателят на ГЕРБ.

Владимир Пильов – МГЕРБ-Пловдив област: Подмладяването на структурите ще влее нови сили в партия ГЕРБ

Младите хора са моторът на добрите инициативи в ГЕРБ, те могат да бъдат добри ръководители, това се доказа през годините. Смятам, че всички вие сте добре квалифицирани, имате опит в професиите си и можете да носите отговорност …

МГЕРБ – Родопи с акция за направата на цветна леха по повод 183 години от рождението на Апостола на свободата

Младежите от МГЕРБ – Родопи, подкрепени от народния представител Запрян Янков и общинския съветник от ГЕРБ Величка Стоичкова засадиха цветна леха във Влаховата къща в село Брестовица. Инициативата бе по повод 183 години от рождението на Васил Левски.

Общинският ръководител на ГЕРБ – Стамболийски и председател на Общинския съвет Стоян Богданов и областният ръководител на МГЕРБ – Пловдив област Владимир Пильов се включиха в акция по кръводаряване

Общинският ръководител на ГЕРБ-Стамболийски Стоян Богданов и областният ръководител на МГЕРБ – Пловдив област Владимир Пильов се включиха в поредната акция по кръводаряване в общината. Те бяха едни от първите, които дадоха пример и дариха надежда за живот.

Мястото и ролята на младежите в политиката коментираха на среща в представители на МГЕРБ от Пловдив и областта

Каква е ролята на младите хора в политиката и какви са възможностите им за развитие дискутираха на среща над 140 младежи от ГЕРБ от Пловдив и областта. Своите идеи, въпроси и предложения те обсъдиха с Менда Стоянова -член на ИК на ПП ГЕРБ и председател на бюджетната комисия в Народното събрание, политолога Георги Харизанов и областните координатори на ГЕРБ за Пловдив Иван Тотев и за област Пловдив Георги Мараджиев.