МГЕРБ – Родопи с акция за направата на цветна леха по повод 183 години от рождението на Апостола на свободата

Младежите от МГЕРБ – Родопи, подкрепени от народния представител Запрян Янков и общинския съветник от ГЕРБ Величка Стоичкова засадиха цветна леха във Влаховата къща в село Брестовица. Инициативата бе по повод 183 години от рождението на Васил Левски.

Общинският ръководител на ГЕРБ – Стамболийски и председател на Общинския съвет Стоян Богданов и областният ръководител на МГЕРБ – Пловдив област Владимир Пильов се включиха в акция по кръводаряване

Общинският ръководител на ГЕРБ-Стамболийски Стоян Богданов и областният ръководител на МГЕРБ – Пловдив област Владимир Пильов се включиха в поредната акция по кръводаряване в общината. Те бяха едни от първите, които дадоха пример и дариха надежда за живот.

Мястото и ролята на младежите в политиката коментираха на среща в представители на МГЕРБ от Пловдив и областта

Каква е ролята на младите хора в политиката и какви са възможностите им за развитие дискутираха на среща над 140 младежи от ГЕРБ от Пловдив и областта. Своите идеи, въпроси и предложения те обсъдиха с Менда Стоянова -член на ИК на ПП ГЕРБ и председател на бюджетната комисия в Народното събрание, политолога Георги Харизанов и областните координатори на ГЕРБ за Пловдив Иван Тотев и за област Пловдив Георги Мараджиев.

Представители на МГЕРБ – Пловдив област взеха участие в 12-тия летен университет на МГЕРБ във Варна

Представители на структурата на МГЕРБ – Пловдив област взеха участие в 12-тия летен университет на МГЕРБ, който се проведе в град Варна. В него се включиха над 250 младежи от МГЕРБ от цялата страна. Сред участниците от МГЕРБ – Пловдив област бяха областният ръководител на младежката структура на ГЕРБ – Владимир Пильов, Петър Терзийски, Радослав Янков, Нели Велкова, Янка Котева, Таня Михайлова, Кристиан Тепов, Борис Ангелов.

Областният координатор Георги Мараджиев се срещна с представители на структурата на МГЕРБ в Пловдив област

Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев се срещна с представители на МГЕРБ в офиса на ГЕРБ-Пловдив област. На срещата присъства и областният ръководител на МГЕРБ – Владимир Пильов. Присъстващите обсъдиха предстоящата кампания за местни избори и предложенията, свързани с работата по нея.

МГЕРБ-община Родопи с благотворителна инициатива по повод Деня на земята 22-ри април

В деня на Земята – 22 април младежите от ГЕРБ – Родопи със съдействието на общинския ръководител и кмет на общината Пламен Спасов подариха на училищата в Родопи иглолистни дръвчета за засаждане. 33 фиданки бял бор, смърч и акация бяха предадени на директорите на учебните заведения в Белащица, Браниполе, Брестник, Брестовица, Кадиево, Крумово, Марково, Първенец, Устина, Цалапица и Ягодово, за да бъдат посадени в дворовете им. Дръвчетата са подарък от ГЕРБ – Сърница.

Благотворителен концерт за 3 годишната Никол организира младежката организация на ГЕРБ-Родопи

Благотворителен концерт за набиране на средства за малката Никол организираха младежите от ГЕРБ – Родопи с ръководител Ива Кацарова. Събитието, в помощ на детето, беше в читалището на с. Цалапица и събра 4000 лева за благородната кауза.