Народният представител Запрян Янков и ЖГЕРБ – Родопи се включиха в националната дарителска кампания „Капачки за бъдеще“

Само за два дни жените от ГЕРБ в община „Родопи“ и други членове на организацията направиха организация и подготвиха събраните количества капачки за предаване. Над 50 килограма дариха дамите начело с общинския клубен ръководител Росица Войводова и организационния секретар Кристина Атанасова на сборния пункт в Пловдив.

Дамите от ЖГЕРБ – Пловдив област отчетоха изминалата година

Дамската структура на ГЕРБ в Пловдив област се събра, за да отчете свършеното през годината и да набележи предстоящи инициативи. Над 40 жени от всички общински структури отделиха от времето си да вземат участие в срещата.

Деня на християнското семейство – 21 ноември представители на ЖГЕРБ – Брезово се срещнаха с жители на село Розовец

В Деня на Християнското семейство представители на общинската организация на ЖГЕРБ – Брезово се срещнаха с жители на село Розовец. Срещата уважиха и кметът на община Брезово Христо Енков, както и областният ръководител на ЖГЕРБ-Пловдив област и зам.областен управител Евелина Апостолова и общинският ръководител на ГЕРБ-Брезово Нели Минчева.

Областният координатор Георги Мараджиев се срещна и с общинските клубни ръководители на ЖГЕРБ в общините в Пловдив област

Среща с дамите – общински клубни ръководители на ГЕРБ в област Пловдив проведе областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев. На нея присъства и областният ръководител на ЖГЕРБ Евелина Апостолова. По време на срещата присъстващите поговориха за решенията, взети на Националната среща на ГЕРБ в София, касаещи пряко работата на партийните структури, както и за предстоящата кампания за местни избори.

ЖЕНИ ГЕРБ – Асеновград с инициатива : „Да изплетем шапчица с терлички“ за недоносените бебета

По предложение на ЖЕНИ ГЕРБ – Асеновград и с подкрепата на областния ръководител на ЖГЕРБ – Пловдив област Евелина Апостолова беше започната благотворителна инициатива под наслов: „Да изплетем шапчица с терлички“, насочена към недоносените бебета. Идеята на плетените шапчици е да запазят телесната температура на преждевременно родените деца.

ЖГЕРБ – Брезово с благотворителна инициатива в помощ на деца с увреждания

Дамите от ЖГЕРБ – Брезово се включиха в кампанията за събиране на капачки с благотворителна цел на Центъра за обществена подкрепа – Раковски. Акцията е под наслов „Съпричастен бъди, капачка донеси!“. Инициативата беше подкрепена и от областния координатор на ЖГЕРБ – Пловдив област Евелина Апостолова, която научи за нея по време на събрание на общинската структура на ЖГЕРБ в Брезово.

Евродепутатът Ева Майдел в Белащица: “Страната ни има нужда все повече от млади, можещи, знаещи и добре образовани хора, които да покрият нуждите на все по-добре развиващата се икономика“

ЖГЕРБ – Пловдив област със съдействието на областния координатор Георги Мараджиев и кмета на община „Родопи“ Пламен Спасов организираха среща под наслов :“Развитие и перспективи на образованието в България“