Дани Каназирева: Пътят Труд – Калояново трябва да бъде разширен, заради големия трафик и риска от ПТП

Местната власт и държавата трябва да решават заедно проблемите на хората. В нашата област една голяма част от тях са свързани с пътната инфраструктура“. Това каза кандидатът за депутат и водач на листата за Пловдивска област от ГЕРБ-СДС Дани Каназирева, която посети община Калояново и бе посрещната от новия кмет Виктория Михайлова.

11-и кмет за ГЕРБ в област Пловдив

Местната коалиция ГЕРБ-СДС спечели изборите в Калояново. Виктория Михайлова е новият кмет на общината. Тя излезе на балотаж срещу Пламен Николов от НФСБ и спечели с 2152 гласа срещу 1375 за Николов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Калояново Ивайло Кръстев : „Смятам и знам, че аз съм носителят на промяната“

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Калояново Ивайло Кръстев откри предизборната си кампания с концерт на Росица Кирилова и поп изпълнителя Светослав Стойчев в читалището на общината. Да го подкрепят на представянето дойдоха народният представител от ГЕРБ и председател на Комисията по отбрана ген. Константин Попов, народният представител от Воля Елена Пешева, общинският ръководител на ГЕРБ-Калояново и водач на листата за общински съветници на ГЕРБ Йонко Вангов, както и много членове и симпатизанти на ГЕРБ и жители на общината.

Училището в село Дълго поле, община Калояново, получи дарение от МОН със съдействието на кандидата за евродепутат Младен Шишков

Три класни стаи в Обединено училище „Христо Ботев“ в село Дълго поле, община Калояново получиха ново оборудване, благодарение на пари, отпуснати от Министерството на образованието със съдействието на кандидата за евродепутат от ГЕРБ Младен Шишков.

Младен Шишков в Калояново: „Да изберем правилните хора на 26-ти май, за да продължи започнатото

„Предстоят ни избори, резултатите от които ще покажат в каква посока ще се развива ЕС. Повечето от нас тук са родени преди ЕС и за нас той не е даденост или нещо, което е наготово. В Европа имаше войни, Берлинска стена и „Желязната завеса“, а в България Виденова зима, опашки за храна и други стоки и ниски доходи. Но появата на този съюз направи Европа по единна и обединена и само като член на Съюза България може да постигне определени цели – просперитет, стабилност, сигурност, свобода и демокрация.

Георги Мараджиев в Калояново: „Когато има желание, амбиция, отдаденост и добра работа -видимите резултати са налице“

Поредната среща на ръководството на ГЕРБ-Пловдив област бе със структурата на ГЕРБ в Калояново. Да се видят с актива тук дойдоха областният координатор Георги Мараджиев, административният секретар Павел Гуджеров, областните ръководители на ЖГЕРБ и МГЕРБ Евелина Апостолова и Владимир Пильов.

Народният представител от ГЕРБ-Пловдив област Младен Шишков проведе открита приемна в Калояново

На приемната присъстваха и представители от структурата на ГЕРБ в общината, общински съветници и кметове на кметства в Община Калояново. По време на разговора бе обсъдено предложение на общинските съветници, свързано с капиталовите разходи на общината и разпределението им по малките кметства. Младен Шишков уточни, че преди седмица е организирал среща между зам.председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов и Сдружението на кметове на кметства.