Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Кричим Атанас Бъбаров : Ако имам шанса ще превърна Кричим в европейски град

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Кричим Атанас Бъбаров се срещна и разговаря с народните представители от ГЕРБ Менда Стоянова, която е председател на Комисията по бюджет и финанси и член на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ и ген. Константин Попов-председател на Комисията по отбрана.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Кричим Атанас Бъбаров посрещна почетния консул на Косово за България Абедин Хасани

Кандидатът за кмет Атанас Бъбаров посрещна почетния консул на Косово за България Абедин Хасани в Кричим. Двамата имат дългогодишно приятелство и Хасани дойде в родния град на Атанас Бъбаров, за да се запознае с възможностите за инвестиции в общината.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Кричим Атанас Бъбаров се срещна с жители на общината

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Кричим Атанас Бъбаров се срещна с жители на общината. Да го подкрепят с него бяха народният предствител от ГЕРБ-Пловдив област Запрян Янков и областният координатор и кандидат за кмет на Стамболийски Георги Мараджиев. Тримата първо разговаряха с актива на местната структура на ПП ГЕРБ.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Кричим Атанас Бъбаров: „Време е да покажем ясна и конкретна визия за бъдещето на Кричим“

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Кричим Атанас Бъбаров се срещна и поговори с хора от общината, за да се представи и да обяви желанието си за смяна в стила на управление. По думите му на 27 октомври жителите на Кричим ще трябва да вземат важно решение как искат да бъде управлявана общината.

ЖГЕРБ-Кричим с дарение на църквата „Свети Свети Козма и Дамян“

Дамите от  ГЕРБ в Кричим за пореден път подеха благотворителна акция. В деня на храмовия празник на църквата ,,Св.Св. Козма и Дамян’’, който се чества на 1-ви  ноември, жените от общинската структура направиха дарение в храма. По тяхна инициатива бяха омесени постни пити, които бяха раздадени на миряните за здраве и благополучие.

Областният координатор на ГЕРБ – Пловдив област Георги Мараджиев се срещна с представители на ГЕРБ – Кричим

„Имате думата ми, ще направя всичко, което зависи от мен, за да променим заедно ситуацията в Кричим, защото по погледите Ви виждам само песимизъм, с тези думи се обърна Георги Мараджиев към общинското ръководство на ГЕРБ-Кричим. На събранието със структурата той бе придружен от народния представител Запрян Янков и областния ръководител на ЖГЕРБ Евелина Апостолова.

Представители на ЖГЕРБ-Кричим се срещнаха с възрастни учители

Представители на общинската структура на ЖГЕРБ – Кричим, заедно с общинският клубен ръководител Елена Недева, зарадваха в навечерието на великденските празници възрастни учители в Кричим. Те се срещнаха с хората от третата възраст, пожелаха им светли Великденски празници, здраве и благополучие и им раздадоха козунаци и сладки за един по-добър Великден.