Водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за област Пловдив от гражданската квота Дани Каназирева и кандидати за народни представители посетиха община Куклен

Дани Каназирева и кандидатите за народни представители Димитър Янев, Петя Шопова, Криста Крислова, Николай Стаматов, Марин Томов и представителят на СДС в листата Йордан Кръстанов заедно с областния координатор Георги Мараджиев се срещнаха с кмета Мария Белчева и жители на община Куклен.

Мария Белчева – кандидатът на ГЕРБ за кмет на Куклен: “Заедно продължаваме започнатото“

СДС в лицето на Филип Асенов и БЗНС-Пловдив с областен председател Илия Зюмбилев подкрепиха кандидатът на ГЕРБ за кмет на Куклен Мария Белчева. Политическите партии декларираха своята подкрепа с декларация, в които се казва, че този акт е заради „ясната убеденост, че само обединени можем да помогнем за развитието и просперитета на община Куклен.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Куклен Мария Белчева и кандидатите за общински съветници дариха градски часовник на читалището

Кандидатът за кмет на Куклен Мария Белчева и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ – Куклен дариха градски часовник на читалището в града. Той ще бъде поставен на кулата на сградата на НЧ „Н. Вапцаров – 1909“. В продължение на дълги години часовниковата кула на Читалището е зеела празна, след като преди години старият градски часовник е свален.

Издръжката на детската млечна кухня в Куклен – сред основните приоритети за следващ мандат на кандидата на ГЕРБ за кмет Мария Белчева

Общината да продължи да финансира Детската млечна кухня в Куклен. Това е сред основните приоритети в управленската програма за следващия мандат на кандидата на ГЕРБ за кмет на общината Мария Белчева. През нейния мандат заработи след дълго очакване първата Млечна кухня в Куклен.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Куклен Мария Белчева се срещна с жителите на общината

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Куклен Мария Белчева се срещна с жителите на общината в читалището на населеното място. Пред тях тя обясни, защо за втори път иска доверието на кукленци, след което представи кандидатите на ГЕРБ от листата за общински съветници, които ще се борят за доверието на жителите на Куклен на 27-ми октомври.

Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев се срещна с общинското ръководство на ГЕРБ-Куклен

Областният координатор и кмет на Стамболийски Георги Мараджиев започна срещи с общинските ръководства на ГЕРБ в общините от област Пловдив. Първата среща беше с ръководството на ГЕРБ-Куклен. На нея присъстваха общинският ръководител Тодор Лозанов и кметът на Куклен и член на ГЕРБ Мария Белчева. С тях той обсъди резултатите от изборите за Европейски парламент, слабите места и възможностите да бъдат отстранени пропуските в работата.

Народният представител ген. Константин Попов се срещна с кмета на Куклен Мария Белчева и общинското ръководство на ГЕРБ – Куклен

Народният представител и председател на Комисията по отбрана към Народното събрание ген. Константин Попов се срещна с кмета на Куклен Мария Белчева и с общинското ръководство на ГЕРБ – Куклен в лицето на Тодор Лозанов и Илия Димов. Те обсъдиха реализираните проекти в общината с пари от правителството и по оперативни програми и предстоящите такива, след което направиха инспекция на реализираните проекти из общината.