Дарение от защитни и облекла и маски за медиците и жителите на общините Брезово и Перущица

Дарение от защитни облекла и маски за многократна употреба от най-висок клас получиха днес общинските администрации в Брезово и Перущица. Костюмите и консумативите бяха предоставени на кметовете Христо Енков и Мария Вълканова във връзка с епидемията от коронавирус

Народните представители от ГЕРБ–Пловдив област с обща открита приемна в Перущица

Ген. Константин Попов, Запрян Янков и Данка Люртова направиха съвместна открита приемна в Перущица. На нея присъства и кметът на общината Мария Вълканова. Какво се случва с Националната програма „Асистенти на хора с увреждания“ беше един от поставените от присъстващите въпроси.

Народният представител ген. Константин Попов се срещна с екипа на ГЕРБ-Перущица

Народният представител и председател на Комисията по отбрана в 44-тото Народно събрание ген. Константин Попов проведе среща с общинския ръководител на ГЕРБ-Перущица и кмет на общината Мария Вълканова и екипа на ГЕРБ – Перущица. Те обсъдиха проблемите, които има общината за разрешаване, както и възможните решения за тяхното преодоляване.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Перущица Мария Вълканова: Заедно можем да превърнем Перущица в модерен европейски град

Десетки жители на Перущица се събраха в Младежкия дом, за да се срещнат с кандидатите на ГЕРБ за кмет и общински съветници и да чуят акцентите от програмата за управление на Мария Вълканова. В нейна подкрепа на срещата присъстваха също и народните представители ген. Константин Попов и Запрян Янков. Те изразиха подкрепата си за Мария Вълканова и листата на ГЕРБ за общински съветници, като обещаха да помагат при всяка възможност.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Перущица Мария Вълканова поговори с жители на общината по време на предизборна среща в центъра на града

Кандидатът за кмет на Перущица Мария Вълканова и кандидати за общински съветници с поговориха с жители на общината в центъра на града. ГЕРБ-Перущица разположи предизборна шатра на площада, на която всеки ден перущенци могат да се запознаят с кандидата за кмет и част от кандидатите за общински съветници, да поговорят с тях и да разберат за акцентите в предизборната им програма.

Ева Майдел в Перущица: Не се крием като опонентите си, ние от ГЕРБ заставаме лице в лице с хората

„За разлика от опонентите ни от БСП, които предпочитат да правят гръмки обещания и обвинения само в телевизиите, ние от ГЕРБ заставаме лице в лице с хората“, това обяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ и СДС Ева Майдел, визирайки откритата кампания на ПП ГЕРБ в българските общини. Заедно с председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и кандидатът за евродепутат Младен Шишков днес тя се срещна с жителите на община Перущица.

Кандидатът за ЕП Младен Шишков бе гост на празника на община Перущица

Кандидатът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ и СДС Младен Шишков бе гост на честването на 143 години от Априлското въстание в община Перущица. На събитието присъстваха още народните представители от ГЕРБ ген. Константин Попов, Запрян Янков, областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев, общинският ръководител на ГЕРБ–Перущица Мария Вълканова, общинският съветник Елица Данева, председателят на Общинския съвет на Стамболийски и общински ръководител Стоян Богданов.