С нов училищен автобус се сдоби СУ “Проф. Д-р Асен Златаров“ в Първомай

Правителството на Бойко Борисов за пореден път доказа, че образованието, грижата за децата и учителите са основен приоритет и в кризата. През април Министерски съвет отпусна 136 милиона лева за осигуряване на безплатни учебници, достъп до интернет, транспорт на ученици и учители, в това число и осигуряването на училищни автобуси дори и за най-малките населени места.

Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев се срещна с членове на ГЕРБ-Първомай

Георги Мараджиев започна обиколка по структурите на ГЕРБ в област Пловдив, за да провери състоянието им по места, да се види очи в очи с членовете и да чуе проблемите и тревогите. В сряда той се срещна с ръководството и членовете на ГЕРБ-Първомай.

Кандидатът за кмет на Първомай Асен Кичуков се срещна с възрастни хора от Първомай

Стотина възрастни хора се отзоваха на поканата за среща с кандидат-кмета на ГЕРБ за община Първомай Асен Кичуков. В приятелски тон те поставиха на дневен ред най-наболелите проблеми, които затрудняват ежедневието им. Сред основните искания към Кичуков, ако получи вот на доверие, е да бъде разширен списъкът със социални услуги, които предлага общината.

Премиерът Бойко Борисов заяви подкрепата си за кандидата на ГЕРБ за кмет на община Първомай Асен Кичуков

Премиерът Бойко Борисов изрази личната си подкрепа към председателя на Националната конфедерация на тютюнопроизводителите в България Асен Кичуков, който е кандидат на ПП ГЕРБ за кмет на община Първомай. Министър-председателят пожела успех на Асен Кичуков в битката му да сложи край на 16-годишния застой на общината.

Асен Кичуков в село Искра:„Трябва да развиваме селата, за да ги възродим, за да я има България“

Пълен площад с хора посрещна кандидатите на ГЕРБ за кмет на Първомай – Асен Кичуков, кандидатите за кметове на селата от общината и общинските съветници в село Искра. Така хората решиха да изразят своята подкрепа към представителите на най-голямата политическа партия в България, които според тях ща променят живота в община Първомай.

Кандидатът за кмет на Първомай Асен Кичуков се срещна с жителите на село Караджалово

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Първомай Асен Кичуков и кандидатите от листата на ГЕРБ проведоха предизборна среща с жителите на село Караджалово. Техен домакин бе досегашния кмет и кандидат на ГЕРБ за трети мандат Марияна Колева. Пред присъстващите тя направи кратка ретроспекция на свършеното през мандата й.

Кандидат-кметът на ГЕРБ за село Татарево Петко Петков: “С Асен Кичуков ще довършим започнатото“

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Първомай Асен Кичуков и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ се срещнаха с жителите на село Татарево. Домакин на срещата бе кандидатът на ГЕРБ за кмет втори мандат на селото Петко Петков. „Сигурен съм, че ще довършим започнатото.