Дани Каназирева: „Когато местната власт и държавата работят в екип, проблемите на хората се решават бързо“

„С община Брезово работим в екип вече повече от година и успяхме да решим едни от най-сериозните проблеми, свързани с пътната инфраструктура и водоснабдяването на населените места“. Това заяви водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС от гражданската квота Дани Каназирева при посещението си в село Пъдарско, където заради наличието на естествен уран в питейната вода е изграден нов водопровод.

Кандидатът за народен представител Младен Шишков откри предизборната си кампания в Раковски

С отчет за дейността си като народен представител в 44-то Народно събрание Младен Шишков откри предизборната си кампания за втори мандат. Пред съгражданите си от община Раковски в аудио-визуален отчет, той показа свършеното до момента в сферата на образованието, културата, спорта, здравеопазването и реализираните и започнати големи инфраструктурни проекти.

Народният представител Младен Шишков и кметовете на Раковски и на Брезово дадоха старт на ремонтните дейности на пътя Раковски – Брезово

Народният представител от ГЕРБ – Пловдив област Младен Шишков и кметовете на Раковски – Павел Гуджеров и на Брезово – Христо Енков дадоха старт на ремонтните дейности на пътя Раковски – Брезово. Ремонтът ще бъде на 12 километра републиканска пътна мрежа. Това това е Път 56, който свързва Пловдив с Павел баня и е основна пътна артерия.

Премиерът Бойко Борисов заедно със здравния министър Костадин Ангелов и министърът на труда и социалната политика Деница Сачева посетиха община Раковски

В неделя премиерът Бойко Борисов, здравният министър Костадин Ангелов и министърът на труда и социалната политика Деница Сачева посетиха Раковски, за да се запознаят със свършеното в общината с парите, отпуснати от правителството.

В двора на училище „Христо Ботев“, за което Министерски съвет гласува 500 хиляди лева за нова пристройка и оборудване, в която се обучават учениците от 1-ви клас.

Павел Гуджеров и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ се срещнаха с жителите на село Стряма

Кандидатът на ГЕРБ за втори кметски мандат в община Раковски Павел Гуджеров, народният представител от ГЕРБ-Пловдив област Младен Шишков и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ се срещнаха с жителите на село Стряма. Още с пристигането на кандидатите за местна власт около стотина стрямалии ги приветстваха радушно и заявиха категоричната си подкрепа за екипа на Павел Гуджеров и кандидатът на ГЕРБ за кмет на селото Петър Терзийски.

Кандидатът за кмет на Раковски Павел Гуджеров се срещна със служители на немска фирма за професионално монтажно оборудване на територията на село Белозем

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Раковски Павел Гуджеров, народният представител от ГЕРБ Младен Шишков, както и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ продължават с предизборните си срещи в общината. Поредната бе със служители на немска фирма за професионално монтажно оборудване на територията на село Белозем.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Раковски Павел Гуджеров се срещна с пенсионери в Белозем

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Раковски Павел Гуджеров, кандидатът за кмет на Белозем Иван Тачев и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ се срещнаха с пенсионери в Белозем. Тримата белоземци в листата на ПП ГЕРБ Генчо Тодоров, Иван Ненов и Елена Узунова призоваха възрастните хора да им гласуват доверие на предстоящите избори, за да продължава развитието на общината и частност на село Белозем.