Народните представители от ГЕРБ-Пловдив област с бърза реакция по поставен проблем от жителите на село Първенец

ародните представители от ГЕРБ-Пловдив област ген.Константин Попов, Запрян Янков и Данка Люртова внасят сигнал до министрите на околната среда и водите Емил Димитров и на икономиката Емил Караниколов във връзка с изграждането на кариера за инертни материали в концесионната площ „Иванчова чука“ в землището на село Първенец, община Родопи.

Ученици от училище “Св. Св. Кирил и Методий“, село Марково, община „Родопи“, посетиха Народното събрание

Ученици от шести и седми клас от основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“, село Марково, община „Родопи“ посетиха Народното събрание. Те бяха там по покана на народния представител от ГЕРБ-Пловдив област Запрян Янков. Младежите имаха възможност да разгледат парламента и да се запознаят с историята и дейността му.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община „Родопи“ Пламен Спасов проведе предизборна среща с жителите на село Белащица

„Горд съм с постигнатото тук, Белащица е пример, как, когато има желание и добър екип, могат да се променят малките населени места и да придобият европейски изглед. И всичко това е заслуга и на кандидата на ГЕРБ за трети мандат Цветанка Читакова.

Кандидатът за кмет на община „Родопи“ Пламен Спасов проведе предизборна среща в с. Храбрино

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община „Родопи“ Пламен Спасов заедно с Ангел Чобанов – кандидат за втори мандат кмет на с. Храбрино се срещнаха с жителите на село Храбрино. На срещата присъстваха и Запрян Янков-депутат в 44-то Народно събрание, както и кандидати за кметове на населени места и кандидати за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община „Родопи“ Пламен Спасов се срещна с жителите на село Браниполе

При изключителен интерес премина поредната предизборната среща на кандидата за кмет на община „Родопи“ инж. Пламен Спасов с жителите на село Браниполе в читалище “Никола Йонков Вапцаров”. С него бяха кандидатите за общински съветници от ГЕРБ и кандидат-кметовете на селата от общината.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община „Родопи“ Пламен Спасов, кандидатите за кметове на селата и общинските съветници от ГЕРБ се срещнаха с жители на село Брестовица

Поредната предизборна среща на кандидата за кмет на община „Родопи“ Пламен Спасов, кандидатите за кметове на селата в общината и общинските съветници от ГЕРБ бе с жители на село Брестовица. На срещата присъства и народният представител от ГЕРБ – Пловдив област Запрян Янков.

Кметът на община „Родопи“ Пламен Спасов откри ново спортно игрище в село Браниполе

Кметът на община „Родопи“ Пламен Спасов заедно с кмета на Браниполе Даниела Стоилова и общинския съветник от ГЕРБ Кирил Гавраилов откриха новопостроеното спортно игрище в парка на селото. Идеята е от близо две години, но едва тази година се стига до реализацията й. Игрището отговаря на всички европейски изисквания и е направено само за няколко месеца, първата копка е направена през май. Стойността на проекта е близо 90 000 лева.