Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев и народният представител ген. Константин Попов се срещнаха със структурата на ГЕРБ-Сопот

Георги Мараджиев и ген. Попов присъстваха на събрание на структурата на ГЕРБ-Сопот. Анализ на изминалите местни избори направи общинският ръководител Елка Еленова. Тя сподели, че въпреки огромната работа, свършена по време на предизборната кампания, ГЕРБ не успя да спечели кметското място. Членовете на организацията обаче са си направили равносметката, оценили са грешките и въпреки загубата структурата е обединена.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сопот Георги Григоров : „Да работим заедно за финансово стабилна и бързо развиваща се община“

Стотици жители на Сопот изпълниха до краен предел читалището в града, за да заявят подкрепата си за кандидата на ГЕРБ за кмет на общината Георги Григоров, кандидата за кмет на село Анево Кирил Рачев и кандидатите за съветници от листите на ГЕРБ и СДС.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сопот Георги Григоров се срещна с жителите на северозападния квартал в града

Продължават срещите на кандидата на ГЕРБ за кмет на община Сопот – Георги Григоров и кандидатите за общински съветници с гражданите по квартали в град Сопот.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сопот Георги Григоров : „С диалог и работа с хората ще променим общината“

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сопот Георги Григоров, общинският ръководител на ГЕРБ – Сопот Елка Еленова и кандидати на ГЕРБ за общински съветници се срещнаха с жителите на най-големия квартал в града – Сарая.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Сопот Георги Григоров се срещна с жители на града

При голям интерес от страна на гражданите премина срещата на кандидата на ГЕРБ за кмет на Спот Георги Григоров и кандидатите за общински съветници, която се проведе в градинката под Рибарския магазин в града. Георги Григоров представи пред съгражданите си акцентите от управленската си програма, като поиска доверието на сопотненци, за да променят заедно общината.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Сопот Георги Григоров: “Сопот има нужда от ново и открито към гражданите управление“

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Сопот Георги Григоров, който е подкрепен и от СДС, откри предизборната си кампания и представи пред сопотненци хората в листата с общински съветници, с които смята да управлява, ако бъде избран.

ГЕРБ – Сопот подаде документи за регистрация на кмет на община и листа за общински съветници

ГЕРБ – Сопот регистрира в Общинската избирателна комисия кандидатът за кмет и листата за общински съветници. Документите бяха подадени от водача на листата и кандидат за кмет Георги Григоров и общинският ръководител Елка Еленова.