Бойко Борисов: Управляващите имат за задача да източат ББР, следва поне една година застой

Сега имат за задача да източат ББР, в момента с това се занимават. Необезпечени кредити, уж за новоразвиващи се фирми, без никакви гаранции… Сега ще е поне една година застой. Защото сега ще източат ББР. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов в Годеч, на посещение в местната структура на ГЕРБ.

ГЕРБ вика Бойко Рашков в парламента заради твърденията му за незаконни подслушвания

Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков да се яви в Народното събрание, за да бъде изслушан по повод направените от него публични твърдения за незаконни подслушвания на политици и граждани.

Бойко Борисов: ДПС играха за „Има такъв народ“, а Радев им се отблагодари с назначения

Ние винаги сме твърдели, че има голяма уйдурма и цифрите го показват. Че ДПС играха за „Има такъв народ“, е факт. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на пресконференция в централата на партията. По думите му навсякъде в смесените райони, в горските стопанства, там където мюсюлманите намират прехрана, във ВиК секторите, всички назначения са направени от ДПС. „Там, където не са имали достатъчно хора – от БСП. А с назначаването и на бившия военен министър Цонев в надзорния съвет на ВиК холдинга, вече всичко става ясно“, посочи Борисов.

Николай Алгафари: Избрах да стана член на ГЕРБ сега, защото в трудни времена най-силно се отстояват каузи

Избрах да стана член на ГЕРБ сега, защото в трудни времена най-силно се отстояват каузи. Това заяви Николай Алгафари при приемането му в ГЕРБ. Алгафари подчерта, че на изминалите парламентарни избори като кандидат за народен представител от гражданската квота в листата на ГЕРБ-СДС, се е уверил как мнението на младите има водещо значение при формулирането на приоритетите в предизборната програма на партията.

Радомир Чолаков: След атаката срещу ГЕРБ, резултатът на партията е героизъм

„По-нечестна кампания не е имало в българската история. Спомняте ли си да е имало такива атаки, такова чегъртане, такъв натиск да се прекърши партия ГЕРБ. И както виждате партия ГЕРБ не само оцеля, но разликата ни е в Пловдив е минимална. Тези хора направиха подвиг, казвам Ви го като човек от гражданската квота” – това заяви в интервю за Радио Пловдив избраният за депутат от ГЕРБ-СДС Радомир Чолаков. Той бе категоричен, че след упражнения натиск, постигнатият

Бойко Борисов: Предложението за кабинет на Трифонов е сценарий на Радев за оставане на служебното правителство на власт

Днешното изявление на Трифонов означава, че той не иска да има правителство и това е прах в очите на хората. Защото предишния път с Антоанета Стефанова му се подиграхме, че няма кабинет, сега той извади състав и каза „Подкрепяйте ме!“. Така не знам коя партия ще отиде да го подкрепи. И ако си спомняте, в същата тази зала Ви предупредих, че това е играта на Румен Радев – да остане служебното правителство! Дъъълго, тягостно… И те затова се държат, сякаш ще векуват. Те знаят за всичките тези сценарии и е видно, че с изказването на Трифонов – „не желая ГЕРБ, БСП и ДПС“, а пък другите нямат мощност, не може да се направи правителство.

Кандидати от листата на ГЕРБ-СДС за 17 МИР отбелязаха рождението на Иван Вазов в Сопот

Както всяка година през месец юли Сопот се превръща в център на тържествата, които отбелязват рождението на Иван Вазов. Да честват 171 годишнина от рождението на патриарха на българската литература в Сопот бяха кандидатите за народни представители Данка Люртова, Йордан Кръстанов и Иван Петков, кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов, членове и симпатизанти на ГЕРБ, които споделиха думи на признателност и почит и поднесоха венци и цветя пред неговия паметник в центъра на града.