Каназирева: Добрата инфраструктура е един от водещите критерии за качество на живот, дължим го на общините в Пловдивска област

“Добрата пътна инфраструктура е гаранция за качеството на живот на хората и точно затова през последната година заложихме на редица пътни проекти в Пловдивска област”, това заяви кандидатът за народен представител и водачът на листата от ГЕРБ-СДС за Пловдивска област Дани Каназирева и посочи, че един от най-важните проекти е бил ремонтът на пътя Асеновград-Кърджали.

Бойко Борисов: Нека да се обединим за необходимостта от ваксинация и да се ваксинираме!

Обръщам се към партиите и към самия Радев, защото той показва, че еднолично ръководи това правителство. Хайде по темата ваксиниране веднъж завинаги да се обединим! Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на пресконференция в централата на ГЕРБ. Той уточни, че обединяването около необходимостта от ваксинация трябва да бъде подкрепено и с личния пример на политическите лидери, които да се имунизират, както вече го направи самият Борисов и водещите политически фигури от ГЕРБ.

Дани Каназирева: Изпълнихме дадената дума – до края на месеца пътят до Лилково и Ситово ще е готов

“Изключително съм щастлива, че най-после ще има път до Лилково и Ситово и зимата няма да остави отново двете села откъснати от света”, това каза кандидатът за народен представител и водач на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Дани Каназирева, която се срещна с жители на двете населени места и лично се увери, че усилено се работи по 9-километровата отсечка.

Бойко Борисов: Мерките на правителството на Радев са престъпни. Цените на тока се вдигат заради крадене

Мерките на правителството на Радев са престъпни. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов пред медии и младежи от партията в Манастир „Св. св. Кирик и Юлита“ край Асеновград. По думите му зелен сертификат след първата доза е все едно да Ви дадат да карате кола, само защото сте прочели правилника. „Разбрах, че Радев бил казал, че сме виновни, че сме спрели ваксината на „Астра Зенека“. Това го направиха всички страни. Те днес ваксинират населението с ваксини с изтекъл срок на годност – до 30 септември. Ваксините трябва да са безопасни и ефикасни…

Бойко Борисов: Решенията на служебното правителство на Радев са панически и ненавременни

Решенията на служебното правителство на Радев са панически и ненавременни. Защо не го направиха през септември, а го правят 2 седмици преди изборите? Чегъртаха тогава. Притеснява ме, че всички мерки важат до президентските избори. А нататък – потоп. Но България ще я има и януари, и февруари… Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с работодатели и синдикати по повод кризата, породена от високите цени на електроенергията. Борисов попита защо след като цената на ядреното гориво е константна, а въглищата за топлоелектрическите централи са вътрешно производство, се увеличава цената на тока?

Бойко Борисов: Нужен е пълен локдаун, но за служебния кабинет на Румен Радев!

Нужен е пълен локдаун, но за служебния кабинет на Румен Радев! Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на пресконференция в централата на партията. По думите му управляващите се провалиха във всеки сектор. „Българите умират не заради COVID, а зари хаоса при управлението. Мерките са пожарни и закъснели. Пи Ар-ът води до загуба на човешки живот“. Това заяви Радев на 27.11.2020 г.“ Казва го Радев, не го казвам аз. Телевизиите могат да му го пуснат“, посочи Борисов. Лидерът на ГЕРБ припомни и още едно изказване на Румен Радев от 3 ноември 2020 година: „Ако има по-притеснително от вируса е безпомощността на правителство.

Работно събрание на ГЕРБ-Пловдив област

Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев събра общинските ръководители, за да разясни особености около кандидатпрезидентската кампания и тази за парламентарните избори.


„Работим както винаги, активно, правим лични срещи с хората и вярваме, че е крайно време всички да разберат, че заедно сме по-силни от хаоса“, коментира Мараджиев. По думите му за трети пореден път тази година излизаме на избори и е нормално да има умора и отдръпване на хората, но за всички ще бъда по-добре те да бъдат спечелени от тези, които знаят как да управляват. Защото България е в криза, която се задълбочава всеки ден – здравна, политическа, социална, икономическа.